Нещата, които не искат да знаете - Никола Тесла

Share
HTML-code
 • Published: 12 February 2019
 • Вие сте с пилотния епизод на новата серия в The Clashers - "Нещата, които не искат да знаете". Започваме с един гениален учен, който ни е познат като име, но не знаем нищо за него - Никола Тесла!

  🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf
  📕 Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI
  🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  🙌 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial

  Здравейте приятели, аз съм Слави а вие сте с премиерата на една изцяло нова серия, която стартирам в канала The Clashers. Тя е наречена “Неща, които не искат да знаете“ и в нея ще разглеждаме теории и тайни, които нарочно са скривани от масовото население по една или друга причина. Тази серия е за тези, които искат да знаят истината. Другите могат спокойно да затворят това видео и да продължат да живеят по добре познатият начин. Знаете, че аз се стремя да ви обогатявам знанията всячески и за това създавам тази поредица за хора, които не се примиряват с това което учат в училище и казват по телевизията.

  #TheClashers #NikolaTesla

  Знаете, че аз ценя вашето мнение и ако искате серията да продължи подкрепете я с един лайк и не забравяйте да се абонирате за канала с камбанка, за да не изпуснете някои от видеата.

  В днешният епизод ще разгледаме един от най-великите учени, които знаем като име, но някакси неговите изобретения са потулени не знайно защо. Ненапразно започнах със цитат, който в себе си съдържа и най-великото му откритие и причината защо то не вижда бял свят. Никола Тесла. Ние не знаем много за него защото някои хора не искат да знаем. Пишете долу в коментарите какво знаете за него преди да изгледате видеото. Ще ми е интересно да прочета.

  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

  Но нека първо започнем с това "Кой е той?". Ето фактите: Никола Тесла е роден през 1856 година в Смилиян, днешна Хърватска. На младини той е бил завладян от математиката и физиката. Той е известен с разработките си в сферата на електричеството. Неговите постижения започват още на 24 годишна възраст когато изобретява индукционния мотор. Най-извесните му откритие са променливият ток, радио вълните, рентгена, дистанционното управление и много други. Той пътува до Ню Йорк за да бъде интервюиран за работа от своя идол – Томас Едисон. Работи няколко месеца за него след това започва да преследва своите цели. На 07.01.1943 година Тесла умира от инфакрт в хотелска стая в Ню Йорк потънал в дългове и безпаричие. Неговият племенник пристига веднага на мястото, само да открие, че трупът на чичо му, както най-ценните записки, с които не се разделял ги няма. Няколко дни след това специалните служби признават, че са ги иззели но нищо значимо не е открито в тях. Те обаче не ги връщат на наследниците.

  Ако ви е харесал днешния епизод на нещата, които не искат да знаете, праснете по един мощен лайк в подкрепа!

  Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
 • Entertainment Entertainment

Comments • 1 610

 • The Clashers
  The Clashers   1 months back

  Семейство, днес започваме нова страница в The Clashers! Ще има епизоди, които ще разглеждат по една мистериозна тема от типа "Нещата, които не искат да знаете!" Надявам се идеята да ви допада. Ако искате да продължавам, помагайте, знаете как! Споделяйте видеото, за да достигне до повече хора! ❤️👍

  • It's 5G
   It's 5G  1 weeks back

   Слави аз вече искам да стана изобретател благодарение на теб!!!<3

  • Plamen Ferdinandov
   Plamen Ferdinandov  2 weeks back

   Знам, че си супер безидеен, личи си по темите на клиповете ти, но поне имай малко отговорност към аудиторията ти и не поствай подвеждащи материали

  • Plamen Ferdinandov
   Plamen Ferdinandov  2 weeks back

   Гледат те доста хора... мисля, че трябва да си малко по-отговорен и да не разпространяваш глупави конспиративни теории и псевдофакти

  • Radoslav Dimitrov
   Radoslav Dimitrov  2 weeks back

   Mnogo bih iskal da napravish i klip za dr roql reimond raif mnogo e interesno stava na vupros za leka na vsi4ki nele4imi bolesti sus chestoti

 • петър здравков

  най големият ум на нашето време освен електричеството и всички останали технологий дължим на него мир ха праха му най великия учен

  • Dimitar Dimitrov
   Dimitar Dimitrov  18 hours back

   Енергията във вселената е безкрайна и неизчерпаема. Този факт хич не се нрави на монополистите и индустриите. Аз пък съм измислил много по-добри генератори, двигатели и системи от Тесла. Например корабите в морето могат да се движат без капка гориво. Водата има тегло. в морето има вълни. Вълните се движат нагоре надолу. В кораба като има дупки във високата част горните пръски от вълните ще пълнят контейнерите в кораба. От тежестта на водата казана слиза надолу натискайки лостово крикова система. Системата предава движението към перката зад кораба и я завърта. Имам и други идеи и дизайни за механично задвижване на перките постредством крикова система и въртене на педали. Като водно колело. Агрегат тип "въртеливо копче". Навремето имаше игра с копче което се върти. Промушен конец през копчето и усукан по специален начин. Като дърпаш настрани конеца копчето се върти бързо. На английски е whirly gig. В по уголемен вариант става генератор. Кабели усукани минаващи през генератора и го въртят. Дърпането настрани има начин да се усигури. Нещо подобно на перпетуум мобиле става. По-точно парадокс мобиле.

   • Krasimir Atanasov
    Krasimir Atanasov  2 days back

    Слави, както всеки гении и Никола Тесла е имал свойте добри и лоши идеи. За сведение на конспираторите Тесла е бащата на съвременната енергетика, всички електропреносни мрежи и генератори са негово дело но както добре знаете в това няма никаква свободна енергия. Да правил е някой доста опасни опити за пренасяне на електричество на големи разстояния, но е имал електроцентрала до кулата да му произвежда тока. Да при някой от тези методи може да се постигне усилване но пак повтарям твърде опасно е да пренасяш огромни енергии без кабел. И така конспирациите са едно но законите на физиката съвсем друго, за мен идеята на Тесла за безкабелно пренасяне на енергия са си едно твърде опасно шоу, защото енергията както може да захрани крушка така може и да убие човек или животно.

    • Petranka Vasileva
     Petranka Vasileva  3 days back

     АДМИРАЦИИИ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСНИ ТЕМИ И ФАКТИ, ПОДНЕСЕНИ ПО МНОГО ГРАБВАЩ И ИНТЕЛИГЕНТЕН НАЧИН! НАМИРАМ КЛАСА В ТОВА, КОЕТО ПРАВИТЕ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ХРАНИТЕ , ВСИЧКИ ЖАДНИ ЗА ЗНАНИЯ И ОБОГАТЯВАЩА ИНФОРМАЦИЯ! УСПЕХ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ!

     • MrTup88
      MrTup88  3 days back

      В музея в Белград.... няма нищо само общоизвестните "машинки" и койла с който радват децата

      • Hristo Zafirov
       Hristo Zafirov  3 days back

       Страхотно видео, много интересно и изпълнено с информация във всяка минута. Дано поредицата продължи с все така интересни епизоди.

       • Toby Marshall
        Toby Marshall  1 weeks back

        Слави, много хубав въпрос зададе. Какво представлява системата HAARP. Някой ще го вземат отговора ми на шега, други за глупост, и т.н., но тази система е направена за заличаване и т.н. Например: Земетресението в Перник с магнитуд 8 и нещо по скалата на Рихтер. Кое според вас го е предизвикало. Или нещо, още по-добро. Атомната централа във Фукушима. Унищожителните вълни на океана в Тайланд, за който дори направиха филм. Мислете хора. Безплатния ток е възможен. Плановете на Тесла излезнаха на бял свят. Колите които могат да вървят с вода, телефон на който никога не му свършва батерията, неограничения интернет дори в дълбините на океана. Тепърва щ е става все по-хубаво и интересно.

        • Maria Dermenjieva
         Maria Dermenjieva  1 weeks back

         Вашите предавания са много стойностни. Благодаря - М.Дерменджиева

         • Galina Stoyanova
          Galina Stoyanova  1 weeks back

          Ако вземем съотношението между много богатите хора и останалата част от населението на земята ,то ние ще сме болшинството. Съответно, ако всички жители поискат тези открития да бъдат приложени на практика и спрем да плащаме за нещо ,за което можем да използваме напълно безплатно, то те няма да имат никакъв избор. Според мен ,ако е възможно да се осъществи идеята на Тесла, то ние всички обикновени хора трябва да се обединим и променим този свят

          • neeoo250
           neeoo250  1 weeks back

           Целия космос е пълен с Ци -енергия, Прана, и как още да я наречем не знаем, но явно това нещо е безплатно. Древните християнски светци говорят за Божественните енергии, например св Григорий Синаит, и още някой други. в писанията на древните светци които са се удостоили с духовно виждане, както и Тесла, тоест да виждат, това което не може да се види от ограниченото плътско око, има такива описания и термини от хора не познаващи техн. прогрес. И както казва св Григорий Синаит мисля беше, Цялата вселена е потопена в Божественните енергии. явно човека е видял много неща ама как да ги обясни като няма аналог, база за славнение на това ща вижда. Може ли човек от 10 века да каже : това е жсм, това е автомобил, самолет, интернет. Самия ап. Павел при отврени духовни очи, /грабнат на небето, разширен честотен спектър на очите му/ казва че само е гледал, възхищавал се и нищо не е разбирал.
           Например св Козма Етолийски говори че един ден ще има: виж: https://churchdocs.wordpress.com/2007/03/16/sv_kozma_etoliiski/
           хора които се возят на каруци без коне /авто/,
           Хората ще вървят по улицата и сами ще си говорят /жсм/,
           Ще има вълшебно огледало /тв/,
           Дяволът ще влезе в една кутия и рогата му ще бъдат на керемидите./тв антена/
           Ще дойде време, когато дяволът ще обикаля със своята тиква /сателит/
           Ще дойде време, когато ще се опаше страната с един конец /оптич. кабел/.
           Ще видите да летят в небето хора като черни птици и ще хвърлят огън по света /военен самолет/. и мн. др.
           сега знаем че нашето око вижда само определен спектър от огромния честотен диапазон. и може би това е за наше добро, щото ако виждахме всичко, съответно и ако чувахме всичко, щото сега и ухото е ограничено в честотния спектър. мисля че живота щеше да бъде мн труден, или невъзможен.
           Да нещата съществуват но явно не сме узрели да ги ползваме. затова и са забранени.
           Духовния свят засега е забранен за нас. И тези които напират да влязат в него неправомерно, както екстрасенсите разни и други магове, вършат престъпление, против себе си грешат. Нека всичко да си дойде на мястото постепенно, и когато му е времето. На нас ни е нужен мирен и спокоен живот, здраве и благоденствие. Видяхме цената на новите технологии и прочее технически прогрес.

           • mariqn petrov
            mariqn petrov  2 weeks back

            imali top 10 hora koito opravarlqvat sveta

            • LordHisokaa
             LordHisokaa  2 weeks back

             Големите от кръглата маса не са от вчера или днес, слагат ръка на всичко що е заплаха за тях, с всички всевъзможни средства само и само да постигнат тяхната конспирация да е 100% ефективна и успешна, така че, хем да вземат продукта, хем и да ликвидират създателя безпощадно...


             ПРИМЕР: Българина създал автомобил да се движи с вода. Пак така е станало тихомълком е убит и само му взели работите по проекта и т.н. и т.н...

             • antoan iliev
              antoan iliev  2 weeks back

              Аз до колкото съм чувал е бил поръчан от един много известен нефтен магнат който щял да засенчи бизнест му със гориво и двигателите с вътрешно горене в глобален мащаб

              • Evellin Dichev
               Evellin Dichev  2 weeks back

               Много глупости, провери си фактите....

               • Kolio Malev
                Kolio Malev  2 weeks back

                Никола Тесла видяхме,а братя Илиеви ще видим ли кои са групировките мафията преди и сега ...

                • българия
                 българия  2 weeks back

                 Браво .... Харп контролира времето ни и казва кога и къде как ще бъде времето дали ще е топло или студено.... За жалост това се прилага и в България.... Само се замислете дали е нормално февруари да се усеща като април ...

                 • Raiko Raikov
                  Raiko Raikov  2 weeks back

                  Haarp e elektromagnitno urujie

                  • WORD OF WAR
                   WORD OF WAR  2 weeks back

                   Тея САЩ са големи гадове

                   • Enver Enverov
                    Enver Enverov  2 weeks back

                    В момента голям хит е безжичното зареждане дали не е неговото изобретение в малък вариант? Как мислите?

                    • bo0bkat7a
                     bo0bkat7a  2 weeks back

                     Не съм съгласен с тая идея за безплатен ток. Представяте ли си как ще живеем, когато знаем че по цялата земя тече ток 24/7 . И дали тази система няма да се наруши, когато се опре очи в очи с магнитните бурии. Да не говорим, че на теория това ще обърне за 180 градуса магнитните полета на планетата и те ще станат изключително нестабилни. Общо взето си е абсолютно самоунищожение.


                     Аз знам, че тесла е проектирал двигател с вътрешно горене, който работи изцяло с вода от чешмата...                     П.С. Браво за новата поредица Слави,

                     • Ivan Manchev
                      Ivan Manchev  2 weeks back

                      Световния елит е спасил човечеството от сигурна гибел.
                      Да, направили са го за да си продават мръсния нефт.

                      Само че, представете си. Неограничена, безплатна енергия.

                      Вие си представяте екологически чист свят и щастливи хора.

                      Аз си представям психопати, използващи тази енергия за да убиват.
                      И ако някой от тези психопати се окаже малко по-изобретателен, целия свят би отнесъл, без никой да може да го спре.

                      Не сме готови, и не вярвам някога да бъдем готови да разполагаме с неограничено количество енергия. Дори всичкият нефт да свърши, не вярвам елита да разкрие такава технология, ако тя наистина съществува.

                      • мони Василева

                       ЧУДОВИЩА!!!😡😡😠😠😠💀💀💀💀👺👺😬😬😬👹👹💩💩

                       • Milos Grujic
                        Milos Grujic  2 weeks back

                        Neje roden u Hrvatska roden je u Austrugarska, posle toa Srbija, dobar si te pratim, drago mi je sto poznajete dobro

                        • Митко Янев
                         Митко Янев  2 weeks back

                         Това е Милко калайджиев

                         • Ани Самарджиева

                          Един лайк от мен!
                          Интересни теми за нещата, който не трябва да знаем.
                          Всичко е за пари!👍

                          • Zhelyazko Apostolov
                           Zhelyazko Apostolov  3 weeks back

                           Страхотно съдържание👏

                           • Violet Flame
                            Violet Flame  3 weeks back

                            Браво! Страхотно видео!

                            • andrey BG
                             andrey BG  3 weeks back

                             az sam chuval che nikol tesla e izmislil bezplatno elektrichestvo no neshto e stanalo

                             • hristo georgiev
                              hristo georgiev  3 weeks back

                              Никола Тесла е бил много добър приятел с Марк Твен

                              • Мирослава Софрониева

                               Познайте , защо?

                               • Мирослава Софрониева

                                И е бил запленен от числата 3,6,9

                                • Мирослава Софрониева

                                 Всички негови трудове са откраднати от фбр

                                 • Мирослава Софрониева

                                  Убиват го защото Никола иска безплатна енергия за цялата планета, защото знае ,че корпорации я унищожават

                                  • Мирослава Софрониева

                                   Здравейте ,в ноща , когато е роден Никола е имало зловеща грамотевична буря

                                   • Petko Radulov
                                    Petko Radulov  3 weeks back

                                    Браво Слави супер...си много добре разказано

                                    • Blossom et Bubbles
                                     Blossom et Bubbles  3 weeks back

                                     Това видео доказва на 100% онова което винаги съм твърдял - Човешките алчност и простотия не позволяват прогреса да го има.
                                     А Никола Тесла просто не е трябвало да ходи в САЩ и е можело да постигне много повече в Европа.

                                     • slavcho ignatov
                                      slavcho ignatov  3 weeks back

                                      👍👍👍👍👍👍👍

                                      • Иван Станчев Станчев

                                       Слави можели следващия клип да е,,Как се захранва енелото?'' .

                                       • Sonia Simeonova
                                        Sonia Simeonova  3 weeks back

                                        Предлагам Ви епизод за Юл Браун, за Джон Атанасов, за Кольо Фичето

                                        • Photos in the sky
                                         Photos in the sky  3 weeks back

                                         На който му излезе рекламата на Криско да даде лайк.🤣

                                         • lighthex bg videos
                                          lighthex bg videos  3 weeks back

                                          Браво много интересно 👍👍👍

                                          • XXXSHADOWVIK GAMING
                                           XXXSHADOWVIK GAMING  3 weeks back

                                           Чувал съм че той и още един учен са направили невидим кораб но когато Никола Тесла разбрал че това е опасно и той се отказал а другия учен го довършил и след това всички на кораба са умрели

                                           • DARKHEX bg
                                            DARKHEX bg  3 weeks back

                                            За Тесла съм чувал че е изобретил клетка която като влезеш пускат ток но нищо не се случва

                                            • Lazar Hristov
                                             Lazar Hristov  3 weeks back

                                             Тази идея за безплатният ток си има цената , а именно това че електроните ще преминават през тялото ни

                                             • IcemBg 88
                                              IcemBg 88  3 weeks back

                                              Ахааа ааа!! Аз ти предложих клипа за тесла😂😂😎😍🇧🇬

                                              • ErOrR Eagle
                                               ErOrR Eagle  3 weeks back

                                               as samo znam che ako elektrichestvoto beshe bezplatno Boiko nqmashe kakvo da krade <3 ( sry nqmam bg klaviatura)

                                               • ggmaster 99
                                                ggmaster 99  3 weeks back

                                                #clashuri