10 ОПТИЧНИ ИЛЮЗИИ, КОИТО САМО 6% ОТ ВАС ЩЕ РЕШАТ

Share
HTML-code
 • Published: 11 December 2018
 • ✦ Илюзионистите: bit.ly/2B7LT4p
  ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI
  ✦ Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  ✦ Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial

  Източници:

  Mind Test: http://ru-clip.info/channel/UCM6LRPTuXKRPhL6X29SVceQ
  The Illusion Contest: http://ru-clip.info/channel/UCLIEt2GYDgOTLm32sSsRK2Q
  playbuzz.com/obekti10/4-19-2016-6-19-10-am6

  MUSIC: Otis McDonald - Not For Nothing

  Скъпи приятели, днес започваме една нова серия в канала, която ще е в по-забавния сектор. ТОВА НЕ СА ТОП КЛАСАЦИИ, а просто листове, в които изброяваме различни и интересни неща. Може да не са 10, може да са 5, 15, 20 или 25. Темите ще са разнообразни и забавни.

  Всички знаем ТОП класациите, в които влагам много усилия да са интересни, образователни и понякога страшни. Те изискват доста време за обработка, а вие искате все повече и повече от тях. За това реших да направя нова серия, в която ви представям най-различни по-забавни неща от живота, например 5 уникални яхти, 10 най-богати компании, 15 смешни инженерни грешки и т.н. Както виждате все забавни теми и да те ще идват близките седмици. Забележете това няма да са ТОП класации. Тези епизоди ще изискват много по-малко време за обработка и няма да повлияят на качеството на топ класациите, които ще продължават да излизат в Събота от 09:00. Новата серия ще излиза през седмицата и ще е в развлекателния сектор, а вие ще можете да допринасяте с теми, които искате да видите.

  #TheClashers #OpticalIllusions #NewSeries

  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: [email protected]

  Днес като пилотен епизод искам да ви покажа как очите и мозъкът ни могат да ни играят номера и да изкривят реалността. Аз винаги съм се забавлявал с интересни зрителни измами и вдъхновението за този епизод дойде от едно шоу, за което съм си купил вече билети. Това шоу е Илюзонистите, които ще са тук от 17 до 20 януари в НДК София. От малък съм фен на този тип изкуство и нямам търпение да видя какви магии са ни приготвили. Видеото не е спонсорирано, но за улеснение да тези, които се интересуват, оставям линк долу в описанието да разгледате. Може да се видим там 

  Хайде сега да тестваме мозъкът и очите ви с 10 оптични илюзии, които ще ви изумят. Събирам съм материалите от различни сайтове и канали, оставям линкове долу в описанието. Та, така ще ви показвам картини, а вие ще имате определено време да отговорите на въпросите. Колкото по-бързи сте, толкова по бързо работи мозъкът ви! Пишете отговорите в коментарите да видим дали сте познали.


  Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
 • Entertainment Entertainment

Comments • 10 389