Нещата, които не искат да знаете - ОБЕКТ 17

Share
HTML-code
 • Published: 05 March 2019
 • Днес ще се впуснем в новият епизод от серията "Нещата, които не искат да знаете" и ще разгледаме секретната военна база - Обект 17! Готови ли сте?

  🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf
  📕 Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI
  🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  🙌 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial

  Координати:

  На КПП-то: 42.803357, 23.953459
  На Базата: 42.784381, 23.937816

  Материали:

  ✦YouTube Channel - Cvetanka Hristova - Copyright TV7: ru-clip.info/user/watch?v=yT56BQQV7EA&t
  ✦YouTube Channel - Miroslav Bondjov - Copyright TV7:
  ru-clip.info/user/watch?v=6OQXwkAuRq4&t

  Днес ще разгледаме така нареченият обект 17, който се намира в България и е само една от секретните бази на наша територия. Тази тема е предложена от наш зрител, за което съм благодарен! Преди да започнем ударете по един лайк и не забравяйте да се абонирате за каналa The Clashers, за да не изпуснете някои от сериите тук. Може да ме подкрепите като си купите и книгата ми!

  #TheClashers #СекретниБази #Обект17

  Край Етрополе се намира секретна военна база с тайни тунели и подземни помещения. Кодовото име е мистериозното обект 17. Аз както и вие сигурно се питате защо точно 17 и имали други такива бази, за които не знаем. Например 15, 16. Както и да е днес обект на нашето внимание ще номер 17. Източникът ми твърди , че е построена през 60-те години на миналия век от строителни войски и там са излети тонове бетон.

  възможно е в базата да има и секретни документи, където се пази целия архив на България от времето на социализма. Знаем, че тогава са се извършвали множество операции свързани с различни аспекти – археология, оръжия, експерименти и още много. Странен избор на място, но е възможен.

  Местните жители твърдят, че обект 17 наистина съществува, вътре имало различни неща, но това е само преразказ, защото никой не го е виждал. Повечето се страхуват да говорят пред камера. Пътят към обекта е с бариера, а преминаване й се санкционира с арест, допълват те. Военните на пост казват само, че трябва да има разрешение от МВР за да се продължи.

  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

  Много журналисти са се пробвали да разкрият тайната на подземната база Обект 17 с репортажи и разследвания. Ако се разровите, ще откриете, че всички те са странно прекратени и не стигат до никъде. Дали те да притискани от властите, сигурно. Репортажите са предизвикани от множество сигнали на планинари, туристи и ловци, който са се сблъсквали с недружелюбни военни. Цивилните биват моментално ескортирани далеч от мястото и предупреждавани да не се връщат.

  Втора версия е, че базата прикрива пещера, чиито галерии са адаптирани в складове и канцеларии. Цял град разположен под земята, който функционира пълноценно. Преполага се, че там армията държи психотропни оръжия. Военните не за първи път използват пещерите за естествени скривалища. Спомнете си за Деветашката пещера и цистерните там. Макар, че тезата за тази функция на обект 17 да е приета с насмешка, има хора, които вярват, че това е така.

  Отново при опити на журналисти да разбулят мистериите се хвърля нова сянка над загадъчния обект. Когато попитали министерство на отбраната за него, те отговорили лаконично: Тази база не е наша. След което бързо избегнали темата.

  В търсенето си на информация, от която и страна да погледна все излизаха несъответсвия. Фактите са ясни: има асфалтов път до постройка, ток и телекомуникации. Съществува контролно пропускателен пункт, който е с денонощна охрана от военни представители и всяка сутрин автобус кара военни до мястото след което ги прибира.

  Оттук нататък обаче можем само да гадаем какво се случва там. Сега повечето от вас биха казали, това е само бомбено убежище, но за какво всеки ден до там и обратно се извозват хора?

  Обект 17 е определено едно от най-секретните места на територията на България. Каквото и да се случва там попада в графата неща, които не искат да знаете.

  Всяка една теза е възможна. Ще се раздвам да чуя и вашите предположение отностно това, което се случва в загадъчния обект 17 до Етрополе. Пишете долу в коментарите.

  Ако ви е харесало видеото за Обект 17, може да ме подкрепите и да праснете по един лайк! 👍

  Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

  Music:

  Exotic Battle by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
  Source: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100451
  Artist: incompetech.com/
 • Entertainment Entertainment

Comments • 1 931

 • The Clashers
  The Clashers   2 weeks back

  Надявам се днешният епизод да ви е харесал, може да ударите по едно рамо в разпространението му! ❤️ Благодаря ви! Вие знаете ли някои други секретни обекти в България?

  • Nikola Mihailov
   Nikola Mihailov  2 hours back

   +Hristo Kadurin i

  • Petar Kolev
   Petar Kolev  2 days back

   Много ми хареса видеото, браво! Имаш палец и събскрипшън от мен :) Продължавай така!

  • Sava Savov
   Sava Savov  3 days back

   +Gana Tyuko Georgi ТОЧНО ТАКА ГЕОРГИ , НО МАЙКА МУ НЯМА ВИНА ЖЕНИЦАТА просто го е родила , ТЯ ако е знаела че Славчо ще излезе такова ЛАЙНО ....ОТДАВНА ДА ГО Е УДУШИЛА В ТАОЛЕТНАТА.....

  • Gana Tyuko Georgi
   Gana Tyuko Georgi  3 days back

   Знам един на Майкати путката скоро е открита

 • Кристиян Евлогиев

  Кво значи тайна бе , тайни имат фашистите и комунистите като имат държавни тайни да не ме карат да плащам данъци , боли ме за държавните им тайни , да си играят на тайни некъде другаде , страхливците също имат тайни

  • Emil Ivanov
   Emil Ivanov  13 hours back

   Защо ли пътува автобус? Пешачката ли да ходят старшинките на работа :)

   • MurondoX
    MurondoX  18 hours back

    Който, ми чете коментара по живо по здраво едно кафене ще изпием

    • Adrian Tolev
     Adrian Tolev  20 hours back

     Слави направи серия за тунелите под софия използвани по време на социализма и преди това и свързва много и важни сгради .

     • Danail Uvarov
      Danail Uvarov  1 days back

      Там се съхранява малкото акъл на БББ /бат Бойко Бастуна/. Под микроскоп учните наблюдават 3те мозъчни гънки, които ако спре да сере ще станат две.

      • Gerlova Gerlova
       Gerlova Gerlova  1 days back

       а ти американски агент или национален предател.

       • Таня К
        Таня К  2 days back

        2ра част ❣️❣️

        • xtrazito
         xtrazito  2 days back

         Я Димчо :)

         • Drago Ddd
          Drago Ddd  2 days back

          Попрочетох няколко коментара, това е нещо нормално, като зона 51 в САЩ, катакомбите под Кремъл и т.н. Ако не друго, поне с музикалния фон се постига мялко мистериозност. В България има много такива обекти, има и такива, които се смятат за легенди, но ги има. Конспирации и т.н... Зависи кой колко и какви филми е гледал. Но от край време се правят подобни обекти в цял свят. Към авторите- не си врете нослетата, където не ви е работа. Дано намерите вдъхновение за други теми....

          • Ivan Andreev
           Ivan Andreev  2 days back

           Харесай ако си роден на рождения си ден

           • R.J. mikay
            R.J. mikay  2 days back

            Аз знам от достоверен източник че в БГ има седми реактор,6 в Козлодуй.седмия е в София района около първия метро магазин,не знам дали това ще е от интерес?

            • Русские Идут

             И КАКВА ЩЕ Е РАЗЛИКАТА АКО ЗНАЕМ ИЛИ НЕ, ПО ДОБРЕ КАЖЕТЕ НА ХОРАТА КОЛКО ПАРИ СЕ УСВОЯВАТ ВСЯКА ГОДИНА

             • Павлин Пейчев

              Всеки който е ходил в казармата знае какво значи ,,СТРОГО СЕКРЕТНО,,и ,,СТРЕЛЯСЕ БЕЗ ПРЕДОПРЕЖДЕНИЕ,,. Към автора на клипа, коментирай някой екшан филм,,а не работи ,който неса ти работа,,АКО БЕШЕ ХОДИЛ В КАЗАРМАТА ЩЕШЕ ДА СИ НАЯАНО СЪС НЯКОЙ НЕЩА.ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НАВРЕМЕТО СА ГИ СЪДИЛИ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА .

              • ha ha ha
               ha ha ha  2 days back

               Мисля че за тази мистерия трябва да викнем Скубиду и Шаги

               • Jeny Plamenova
                Jeny Plamenova  2 days back

                Защо се бъркате в работата на военните? За това са секретни, за да не ги знае никой. Не ви е работата, не си врете носа там!

                • Александър Григоров

                 Искрено ме забавляваш този младеж! Ти не си нито репортер а дори не си и близко, до това за което се опитваш да се представиш. Не знам йората с какъв акъл дават пари, за да си купят малоумната ти книга, която най-вероятно е като жалките ти клипове, в които над чужда свършена работа ( което дори не им е работа на мижавите репортерчета да се ровият там) се правиш на журналист.
                 Какво има в "Обект 17, не е нито твоя рабора, нито на хората, кокто го гледат и се интересуват, а най-вероятно деня в който разберем, ще ни се иска да не сме узнавали!

                 • Tondo Vitana
                  Tondo Vitana  3 days back

                  Като те гледам май си от тези новите пазители на България които не са ходили войници. Защото ако беше ходил войник нямаше да ходиш и да се ровиш като някой бунак във неща които са секретни и са държавна и военна тайна. А ти бе, незнам как да те нарека даваш и координати. Ти със две леви ръце ли си че не можеш да си изкарваш прехраната с нещо друго а трябва да издаваш държавни тайни. И искаш оня скапан евреин да го пуснат там, този национален предател. Ти си само да Белене. Чудя се защо досега ВКР не са те прибрали. Не се ли срамуваш че по този начин предаваш родината си. Ако всичко се знае и излезе наяве някоя сутрин за закуска може да ядеш рязяния. Просто престани с тези простотии.

                  • Stanislav Zhekov
                   Stanislav Zhekov  3 days back

                   Прекалено много клатене на главата, излишни движения на тялото. Прекалено ръкомахане.

                   • eksoldier
                    eksoldier  3 days back

                    Че кой нормален военен, ще иска да знаете нещо за секретна база...

                    • Constant Todd
                     Constant Todd  3 days back

                     tam kadeto pazqt vinagi e prazno tova e zabluda ,,NE6TATA,, sa drugade , prosto otvli4ane na vnimanie ot osnovnoto i vajnoto ...

                     • BG забозяците

                      Слави направи продължение на това

                      • Юлия Кирова
                       Юлия Кирова  3 days back

                       И сега по-добре ли му стана на автора, че се рови в неща, които не са му работа? Всяка държава има такива обекти и това е нормално. Не мога да разбера глупостта.

                       • Gana Tyuko Georgi
                        Gana Tyuko Georgi  3 days back

                        Водещият ебат Майкати там

                        • Vessel ILiiyko
                         Vessel ILiiyko  3 days back

                         Това видео е все едно да пръднеш, ама да не знаеш свършил ли си или си се насрал!

                        • Ivo Radev
                         Ivo Radev  3 days back

                         Епизодът е хубав, искам само да спомена, че това, че е Соломон Паси и министър, не означава, че има достъп. Напълно нормално е да го арестуват и отстранят. Да приканва журналисти също звучи глупаво. Няма нищо странно да има "секретни" бази. Колко е секретна вече е друг въпрос, след като всеки знае къде се намира. Неяснотата какво става вътре е друго нещо.

                         • Ivan Kamburoff
                          Ivan Kamburoff  4 days back

                          Елате да снимате до Велико Търново. Тук има две подобни бази. Отгоре се виждат само едноетажни сгради, но съм чувал, че има 8 етажа под земята. Има комянден пункт със Щаб и резервна поща. Все пак при нас е най-голямото военно училище на Балканския полуостров.

                          • albert pike
                           albert pike  4 days back

                           Слави беше много скромно и интелигенто момче, но напоследък се е надъхал здраво и не е като да не му личи. Преди месеци му бях огромен фен. Сега самодоволнато му поведение ме разочарова ! Жалко от както пусна книгата не е същият !

                           • Ned Nedson
                            Ned Nedson  4 days back

                            Много ясно е ,че правят порно филми ! И Паси не е минал кастинга:( Грозен чифут е :)

                            • Mariyana Racheva
                             Mariyana Racheva  4 days back

                             Според мен там има руски оръжия и войски които чакат американцитеза да ги убият(може би сме в Нато заради това)

                             • kamaknedev
                              kamaknedev  4 days back

                              Давай още такива епизоди

                              • Lee Markoff
                               Lee Markoff  4 days back

                               Radvam se, che vse nyakude ima mesta, kudeto ima neshto neopetneno ot drislyovcite koito razsipaha i produljavat da razsipvat Bulgaria i poslushno izpulnyavat volyata na gospodarite si ot Evropa i USA!

                               • Тоня Маринова

                                Аз съм от Лесидрен

                                • Pepi Pepino
                                 Pepi Pepino  4 days back

                                 Да го бяха застреляли тогава евреина

                                 • Joysizm
                                  Joysizm  4 days back

                                  Абе тъпанари, ако трябваше всеки да знае какво има там нямаше да се нарича секретна база. Мноооого интересно няма що. Защо не направите същото със зона 51 в САЩ? Еми и там такива като вас са били спрени.

                                  • Joysizm
                                   Joysizm  20 hours back

                                   @+Awali Andis Погледни пак :) триседемточкадветричетиритритридветридеветшест, -едноеднопетточкаосемнулашестшестшесттричетиричетири

                                  • Awali Andis
                                   Awali Andis  3 days back

                                   Около Зона 51 спират през деня. През нощта... стрелят. И ако гръмнат някой ненормалник като тоя... "водещ" тук - ами няма лошо.
                                   Само дето Зона 51 не се вижда в гугъл мапс - само едно сиво петно е.

                                 • Buckshot
                                  Buckshot  4 days back

                                  Komunizm*

                                  • Aloha Its Tina
                                   Aloha Its Tina  4 days back

                                   Щом има и друг път, който води до там, сигурна едва ли някой го охранява. Може да се мине оттам и да се влезе в тази секретна база ...

                                  • Gergana Petkova
                                   Gergana Petkova  4 days back

                                   Не знам дали съм само аз но това ми прилича малко на game packa na sims 4 strangerville

                                   • Vasil Korudov
                                    Vasil Korudov  4 days back

                                    Българската Зона 51

                                    • Todor Nikolov
                                     Todor Nikolov  5 days back

                                     typo.......osobeno kato namesihte pas4o

                                     • Ива Дешева
                                      Ива Дешева  5 days back

                                      Баща ми работи близо до обект 17 и той ми каза, че в действителност там има множество тунели, които стигат чак до министерството. И също така ми каза, че отдолу имало подземно езеро с кристално бистра вода. Също така той има колеги които са работили там. Разпитвали са ги,но никой нищо не е казвал.

                                      • Cvetanka Asenova
                                       Cvetanka Asenova  3 days back

                                       Глупости..Баща ми е работел в това поделенае...Знам много.....но незная защо се рови..Всяка страна има лични тайни...Бъдете благонарни че обект 17 го има..

                                     • Hristo Krusstrff
                                      Hristo Krusstrff  5 days back

                                      Това може да се определи като "Българската Зона 51"(Area 51).

                                      • Hristo Del
                                       Hristo Del  5 days back

                                       Memetic virus generators. Satanic scum.

                                       • nejna celuvka
                                        nejna celuvka  5 days back

                                        Sas tezi stari avtobusi?

                                        • Georgi Spritov
                                         Georgi Spritov  5 days back

                                         Чуя ли евреина Паси , че се е разхождал със сина си из горите,цялата работа ми намирисва, този е скапан чифут и антиБългарин

                                         • ScaryFairy
                                          ScaryFairy  5 days back

                                          За обект 17 знам доста отдавна, имам огромен мерак да отида, но за съжаление, далеч няма да стигна.
                                          Сигурна съм, че си имаме и цяла номерация, друг е въпроса, колко от тях функциониращи.
                                          и в Гугъл мпас съм пробвала, но да, ефект нулев, както с всички секретни обекти в света.

                                          • tolio
                                           tolio  5 days back

                                           Ограничителният режим и автобусът, който отива до там са като на нормално военно поделение в гората, в каквото съм служил. Журналисти нямат работа на такива места, дори да няма нищо специално, не го ли знаят.

                                           • Awali Andis
                                            Awali Andis  3 days back

                                            Журналята са просто тъпа малограмотна сган от плужеци, които нямат работа никъде. Тия войничета от охраната трябва да гърмят без предупреждение, като видят журналист. И трябва да им дават награди за такива. ;)

                                          • pkbdkt
                                           pkbdkt  5 days back

                                           с пари може ли да ви се помага