Топ 10 ХОРА с НАЙ-ЛОШ КЪСМЕТ

Share
HTML-code
 • Published: 27 October 2018
 • Топ 10 ХОРА с НАЙ-ЛОШ КЪСМЕТ

  Да те удари метеорит
  Да те удари метеорит е нещо, което никой не би предположил, че може да му се случи. Още повече да оцелее след това. Но точно това се е случило през 1954-та година на жена на име Ан Ходжис. Парче космическа скала влетяло през покрива на къщата й и ударило Ан по бедрото с ужасяваща сила. Така тя се превърнала е единствения човек в историята, който е бил удрян от метеорит. За съжаление Ан не успяла да се възползва от това и да запази или продаде камъка, заради множеството претенции към него от страна на правителството и НАСА. И така Ан Ходжис останала само с един грозен белег и една прекъсната дрямка.

  Кучешки късмет
  Да ловиш риба с динамит е абсолютно забранено! Ето и една от причините: Хари Дженкинс и неговите приятели отишли да ловят риба на едно заледено езеро. За да направят дупка в леда, те решили да хвърлят пръчка динамит. Те запалили експлозива, хвърлили го и... кучето на Хари се втурнало, грабнало пръчката, мислейки че си играят и я занесло при Хари и компанията му. Последвала екплозия, в която мъжете едва оцелели. Невинното животинче, обаче, загубило живота си, а от пропукания лед Хари загубил джипа си на стойност 30 хил. долара. Тъпо е да си тъп!

  Един за всички...
  Всички без един! Една от най-големите лотарии в света се състои на Коледа в Изпания. А малкото градче Содето, преди няколко години влезе в историята, защото от 70 семейства, спечелиха 69! Тези бедни работници си разделиха част от джакпот на стойност 950 мил. долара. Спечелиха всички без един. Неговото име е Костис Митсотакис. Единствен той не бил получил своя лотариен билет. И докато съселяните му станаха милионери, Костис си остана такъв, какъвто винаги е бил- беден и истински карък!
  Тези и още истории на истински каръци, може да чуете в нашата нова класация. Приятно гледане!

  Тениски, шапки, раници, суичъри:
  sundayhabit.com/айде-бг

  За информация за 'Айде БГ парти -
  Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
  тел. 0882 270 240
  ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.

  Видеото на Studio Queen's:
  ru-clip.info/user/watch?v=Kdq9pRWsl9A

  LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

  Facebook:

  facebook.com/aydebgofficial/

  Instagram:

  instagram.com/aydebgofficial/?hl=en  Музика: NALICE

  #айдебг #топ10 #класация
 • Entertainment Entertainment

Comments • 6 678