CoolT: Бил ли е Майкъл Джексън насилник на деца?

Share
HTML-code

Comments • 18

 • Irena Sapunova
  Irena Sapunova  2 weeks back

  За по-малко от месец се запознах с фактите относно обвиненията, от 1993, 2003/2005, 2013/2014(делото на Уейд и Сейфчък), и сега ... И смея да твърдя че съм запозната с почти всички данни, факти, интервюта, какво ли не изгледах заМайкъл, като цяло. Продължавам да следя темата и новостите. Историите на тези 2мата имат толкова много дупки, че не знам как може някой да им вярва. Очевидно трябва да не е прегледал пълната информация! Предстои дело, отново, след като първото през 2014 беше отхвърлено, на което дело, Уейд и Джеймс, съдят MJ Estate за милиард и половина ;) Досега не съм била фенка на Майкъл, но вече съм! И съм на 100 процента сигурна, че е невинен. Абсолютно обективна оценка. Начина по който и Вие като медия, представяте случая, отново доказва колко зле е третиран Майкъл от медиите, и как подобни истории продават! Не го оставихте намира.

  • саньо стаматов

   Хората са полудели да стават известни

   • Dobromira Zasheva
    Dobromira Zasheva  1 months back

    Скапаняци

    • Alex Stefanova
     Alex Stefanova  1 months back

     Лъжат!!! За пари е

     • Иван Стоянов
      Иван Стоянов  2 months back

      Той не е педофил
      Тези деца искаха парите му!!!

      • саньо стаматов

       Как одвинавят краля на музиката

       • Silvia Mladenova
        Silvia Mladenova  2 months back

        Tоя двамата са за Оскар, егати лъжците!!!

        • Стела Михайлова

         Изобщо не вярвам на тези твърдения, кой каквото ще да ми казва, тези факти не са истина...😏🤔

         • HomerJ Simpson
          HomerJ Simpson  2 months back

          Просто го натопяват понеже Майкъл е бил срещу цялото илюминатско общество и започва да прави каквото си иска в песните си и пее срещу тях !!!!

         • Vicky Jackson
          Vicky Jackson  2 months back

          В документалния филм, майката на Джеймс танцувала когато разбрала, че Майкъл е починал през 2009 казвайки, че се радвала, че той няма да нарани повече деца. А Джеймс каза, че е осъзнал всичко през 2013 без да казва на никого. Е тогава от къде майка му ще знае, че Майкъл го е изнасилил? Да не би да пътува във времето? Още нещо, Джеймс каза, че през 1987 бе прекарал деня на благодарността с Майкъл. Тогава Майкъл беше в Австралия на концерт заради турнето си. Е, това вече ако не са измислици в тая непрокопсана документация.

          • Irena Sapunova
           Irena Sapunova  2 weeks back

           И още много подобни несъответствия. Като например историята с станцията на влака в Невърленд. Според Джеймс, той е бил насилван от 1988 до 1992, като в началото насилието се е случвало едва ли не навсякъде по всяко време, и най=вече във въпросната станция, където имало легло.. Та в крайна сметка, един журналист (забравих му името) прави проучване и се оказва че мястото е построено през 1994/1995 :Д Не само, че го е нямало по време на насилието, ами и се появява 2 години след това, когато Джеймс е на 16/17. Създателя на 'Leaving Neverland' Dan gReed, опровергава това, като казва, че датите за строежа са напълно верни, просто Джеймс, видиш ли, е объркал годините, през които е насилван... Сами си направете сметката! Това не е ден 2, месец, сезон, това са 2 години. Освен това, тези твърдения са в тотален разрез с 'историята' на тия двамата, тъй като според тях, МД харесва деца, и когато влязат в пубертета, ги ' изоставя' един вид ;) И още мноооого и мноооого подобна информация.. Който иска прави проучване и рещава сам за себе си кое е истина и кое не е, който не иска, вярва на медиите.

         • david mihailov
          david mihailov  2 months back

          Много сте прости как обижда те най известния певец идиоти

          • Bobi MJ
           Bobi MJ  2 months back

           КАК НЕ ВИ Е СРАМ!!!

           • Va Va
            Va Va  2 months back

            Да, бил е доста долно педо.

           • Zahari Sashev
            Zahari Sashev  2 months back

            Пълни глупост. Всичко е за пари