Топ 10 Доказателства за ИЗВЪНЗЕМНИ

Share
HTML-code
 • Published: 28 May 2017
 • Както всяка неделя, така и днес качваме традиционната ни топ класация. Този път ще разгледаме една от най-желаните теми в канала ни, а именно ТОП 10 ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ. Дълго време работех по този въпрос, защото намирането и селектирането на качествени материали е изключително трудно.

  В продължение на стотици години се дебатира дали има извънземен живот. Големият въпрос е дали има интелигентни форми на живот някъде там. В днешния епизод ще разберем, че вероятността е прекалено голяма, защото има значителен брой доказателства в подкрепящи тази теза. С днешното топ 10 реални доказателства, че извънземните съществуват искам да накарам поне един скептик или човек, които е убеден, че сме сами да повярва в съществуването на извънземен живот.

  Космоса е последната бариера на човечеството и със сигурност крие много мистерии. Една от тях е съществуват ли извънземни и дали са влизали в контакт с нас. В тези топ 10 доказателства за извънземни ще намерите някои неоспорими факти за тяхното съществуване.

  Ще разгледаме линиите на Наска, които все още никои не може да разгадае. Дали не са направени, за да приветстват пришълците? Уравнението на Дрейк смята възможността да има извънземен живот във Вселената. Когато негови последователи го прилагат за нашата галактика “Млечен Път” резултатите са изумителни. Наса редовно стриймва в RUclip от камерите си на Международната Космическа Станция и други Сателити. Много, често се случва, че изведнъж предаванията прекъсват, особено ако нещо, което не трябва да виждаме влезе в кадър. В Индия са открити пещерни рисунки на извънземни, които са на над 10 000 години. Отвличането на Травис Уолтън все още не е разгадано, а той самия не може да се отърве от кошмарите си. Червената планета или Марс е могла да бъде дом на извънземни, много преди ние да се появим на Земята. Има доказателства за океан, който е могъл да поддържа извънземна форма на живот. Маите са древна цивилизация, за която се смята, че е влизала в контакт с извънземни. Доказателство за това е и артефактът, на който са изобразени летяща чиния и странно хуманоидно същество. В последните години сателитът Кеплер е намерил десетки светове годни да бъдат обитавани. Най-известният от всички е Земя 2.0 или Кеплер 452Б. Египет е люлка на цивилизациите и се смята, че техните богове са били всъщност извънземни същества. Доказателство за това може да се счита плочата от Абидос. Извънземната структура около една звезда наречена ТАБИ продължава да озадачава учените. А може би най-голямото доказателство, че извънземните съществуват е точно до нас – Луната.

  В общи линии днешното топ 10 реални доказателства, че извънземните съществуват показва, че наистина е малко вероятно да сме сами в тази необятна вселена.

  Надявам се епизода да ви е харесал и ако е така, моля да ударите по един лайк и да ни подкрепите. Абонирайте се за канала ни, за да сте сред първите, които гледат нашите видеа.

  For copyright matters and other questions: [email protected]

  Video intro: http://ru-clip.info/channel/UCNuf7nY3r6LrLWYONRGv-Xg

  Music by Kevin MacLeod (original composer: unknown). Available under the Creative Commons Attribution 3.0 Unported license. Download link: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100724

  MacLeod's description:
  ISRC: US-UAN-11-00724
  Dark, Eerie, Intense, Unnerving 2010
 • Entertainment Entertainment

Comments • 4 821

 • Miss Creapy Pasta
  Miss Creapy Pasta  5 hours back

  Луната е наистина куха защото НАСА направиха експеримент с радиовълни, от които разбраха , че Луната е куха

  • algreat57
   algreat57  3 days back

   V nachaloto na 1980g. vav kinoto do popa mai se kazvashe "DRUGBA" v Sofia gledaxme podoben dokumentalen film.Beshe neveroijatno pregivijavane nesto kato WOW.

   • Suzanita Aras
    Suzanita Aras  3 days back

    няма как да сме сами в цялата галактика трябва да има и други

    • Plamen Stoyanov
     Plamen Stoyanov  3 days back

     10. Линиите Наска - Общата им площ е 500 кв км, а не 1600. Това са водонапоителни съоръжения. Там където са живели тази цивилизация Наска, няма вода, няма реки, няма море и е много сухо с години, под тези линии има подпочвени аквадукти и кладенци. Не е доказателство.
     09. Уравнението на Дрейк, не доказва нищо, това е теория даже е неточна, защото не може да знаеш точната бройка на звезди, галактики, планети и тн. Все пак е напълно вероятно да има живот във Вселената, но никой и нищо не може да докаже това с теория. Не е доказателство.
     08. Изключително тъпо е да си помислиш, че когато НАСА уж забележели извънземно - спирали камерите. НАСА имат толкова много центрове за наблюдаване на космически обекти, че ако видят НЛО ще го знаят още дни преди да пристигне или най-малкото ще го засекат, а не да спират камерите на МКС в последният момент, щото видиш ли са видяли извънземното на тях. Абсурдно е и не е доказателство, както и думите на които и да е било астронавт или човек, всеки може да казва каквото си иска и това не е доказателство.
     07. Тези рисунки са просто рисунки. Не може да кажеш - това са извънземни. На какво доказателство? Че аз като дете ако ме видиш как съм рисувал майка ми и баща ми, ще си помислиш, че съм рисувал извънземни сигурно. Абсурдно е и не е доказателство.
     06. Отново стигаме до "някой човек казъл". Всеки ден има луди хора, които говорят всякакви неща, кой им вярва? Думите не са доказателство.
     05. Не е задължително там където има вода да има и живот. В Уран също има вода, не само в Марс. Не можем да населим Марс, защото там почти няма атмосфера, няма кислород и е безумно студено. Там може да се направят експедиции и подобни експериментни неща, но не и да се живее. Не виждам какво общо има всичко това с извънземни?
     04. Майските артефакти не са доказателство за нищо, това са рисунки и не знам как преценихте коя рисунка какво представлява. Това дето го представи за извънземен кораб, на мен ми прилича на камбана. Ако има извънземни кораби, най-вероятно НЕ биха изглеждали така, защото ние имаме такива самолети/апарати и те не могат да се пилотират добре и ако някой ден изобретим междугалактически кораб със сигурност няма да изглежда така.
     03. Това са Екзопланети. Нищо повече от планета, която се намира в обитаемата зона, никой не може да каже, че там има разумен живот просто защото малко прилича на нашата планета.
     02. Отново нищо повече от просто драсканици и рисунки. Ако имаха представа от самолети, подводници и хеликоптери, щяха да имат записки за тях, а не просто една драсканица на някаква стена. Ако извънземните идваха с някакви технологии, ами все някой от тия хиляди вероятно египтяни, които са ги видели, щеше да се сети да ги нарисува или опише като се прибере в къщи, за да разкаже на внуците, на поколението и т.н. Освен това в Египет не е имало само египтяни, имало е търговци, чужденци и тн, хора които са преминавали от други държави, няма как да не са видели, че строят пирамидите(строежа е десетки години) с извънземни технологии и да не го запишат, ако беше истина. Пирамидите са построени по елементарен начин, включително в близост до тях има каменоломни от които са добивали камъните.
     01. Е тука вече се смях с глас. Таби е огромна звезда, повече от 1 млн км й е радиуса, почти 2 пъти колкото нашето слънце. Някой може ли да предположи, колко голям обект трябва да сложиш пред нея, за да я затъмниш с 22% ? Ще ви помогна - огроомен, нещо от сорта на 100 пъти Юпитер, а в него се побират 1300 пъти Земята. Сами си представете за какво си говорим. Това е абсурдно да е построено съоръжение, Звездата на Смъртта, пасти да яде. Освен това, учините доказаха, че това, което затъмнява светлината от Таби е преминаващ звезден прах. Установява се много лесно, когато се проследи дължината на вълната при различни нива на яркост се доказва, че това през което тя преминава - е прозрачно, а не непрозрачна преграда, като извънземна Звезда на Смъртта, която точи енергия от звездата... wtf.
     #Бонус - На Луната няма гравитация, 3 пъти по-малка от нашата, там ако стъпиш, крака ти потъва в земята. Движението е много трудно, когато се опиташ да направиш една крачка - излиташ на 2-3 метра напред и не можеш да спреш, когато се опиташ да се завъртиш настрани, кинетичната енергия от движението се предава и те праща 1-2 метра настрани. Не може да се ходи нормално, не можеш да спреш, не можеш да се завъртиш, доста е трудно да стигнеш там до където искаш без корекции, камо ли да работиш, да строиш база, да живееш в нея, мускулите и костите след 6 месеца ще са довиждане. Да не говорим, че един ден продължава почти 30 дни и през това време си изложен на 15 дни от температура 130 градуса и 15 дни на температура от -173 градуса. Абсурдно е. Затова не ходим вече там. Русия не изпраща мисии защото космическата надпревара е свършила, те много добре виждат и засичат американците, когато кацат на Луната, биха засекли и извънземните, ако имаше. Да не говорим, че е супер опасно да се ходи там поради... well като погледнете кратерите можете да се сетите защо. И не е вярно, че са с еднаква дълбочина. Забравих, че в космоса, ако два елемента от еднакъв тип се срещнат, те се свързват моментално. Това значи, че на Луната, ако долепиш метал с метал, те ще се залепят едно за друго моментално, иначе казано, няма как да "строиш" нищо друго от палатки. Бетон също не можеш да излееш, защото той се крепи на базата кислород, а кислород там няма.

     Това бяха 10 + 1 доказателства, че НЯМА извънземни. Защото нямаме доказателства за извънземни.

     • IT Bg
      IT Bg  4 days back

      Ако правиш интересни клипове е реално ако правиш тъпи клипове значи още спя.

      • Thpi Bgr
       Thpi Bgr  1 weeks back

       #bonus

       • Sophia Anova
        Sophia Anova  2 weeks back

        # Bonus

        • yankohex Славов
         yankohex Славов  2 weeks back

         #bonus

         • Petar Kolev
          Petar Kolev  2 weeks back

          Слави, използва думите "напълно реални доказателства", кое ги доказва? Какъв е източника на достоверност? Браво за видеото, много е добро!!! :) Бонуса беше страхотен!

          • FIL4O EXTREME
           FIL4O EXTREME  3 weeks back

           По принцип като нещо не сме го видяли то не съществува 👽👽👽👽👽

           • Bulgaria BG
            Bulgaria BG  3 weeks back

            I think 👽Bioko Borisov is King 👑 of UFO 🛸 👽🚬🚬🚬🚬🚬🍷

            • Бойко Петков

             Това не са доказателства!

             • Natural Equinux
              Natural Equinux  3 weeks back

              Глупости глупости и пак глупости къде е клипа щом р бил документиран забележете ДОКУМЕНТИРАН!

              • Илиеви
               Илиеви  4 weeks back

               Знаците на Наска са просто карти на съзвездия. Това го е открила Мария Райхе.

               • Metal_BoxX
                Metal_BoxX  1 months back

                топ 10 тайни за луната

                • Stefan Gadjev
                 Stefan Gadjev  1 months back

                 Ако е доказателсво, значи няма съмнение и няма предпоставка за спор. Да има нещо мистериозно, но не означава че е доказателство за инзвънземни.

                 • THE_ ICE KING
                  THE_ ICE KING  1 months back

                  Здрасти Слави може да направиш топ 10 болести които може да стане зомби апокалипсис

                  • Krasi Toni
                   Krasi Toni  1 months back

                   #боус

                   • Георги Антонов

                    #BONUS

                    • Dimitar Petrov
                     Dimitar Petrov  1 months back

                     Слави,да не се окаже че те са ни създали и си ни отглеждат на земята,като постоянно си правят опити с нас да разберат до каква степен еволюирали и може много да сме им нужни за нещо.незнам аз като се замисля и с повечето доказателства съм сигурен че има Извънземни същества или ако наистина са на Луната ще рече че са Околоземни същества :-) А за твоите клипове нямам думи,Много са интересни.

                     • Alis-Dima Mircheva
                      Alis-Dima Mircheva  1 months back

                      Мен не обеди за това, че има извънземни .Защо си мислите, че луна е от извънземни как ще обяснош дупките ааа.

                      • Vasil Georgiev
                       Vasil Georgiev  1 months back

                       Мен вече ме убеди

                       • Jivko Vasilev
                        Jivko Vasilev  1 months back

                        #bonus da sa znai

                        • Илиана Каменова

                         #bonus

                         • Алексчо Гигов

                          Лично аз съм виждал като малък една светлина в небето, която вървеше като спътник. Това става през деня, но този така наречен спътник от мен, направи много остър завой и се скри в небето.

                          • Asen Vasilev
                           Asen Vasilev  1 months back

                           Как така

                           • Vasil Ivanov
                            Vasil Ivanov  1 months back

                            #Бонус

                            • asdfghj
                             asdfghj  1 months back

                             Article 13 ще те затрие ☹️

                             • Иван Иванов
                              Иван Иванов  1 months back

                              Каквохе това доказателство - американците, стъпили на Луната. Ще още не могат сами да си произведат двигатели за космическата си програма, а тогава да са имали... Това доказателство отпада.

                              • Иван Иванов
                               Иван Иванов  1 months back

                               Слави, навремето имаше една твоя градска, която контактуваше с извънземно на име Кики. Помни ли някой?
                               По цял ден нея даваха по телевизията.

                               • Петя Кесова
                                Петя Кесова  1 months back

                                приятелка на баба ми е разговарял с това нещо,но не знам дали е вярно,давали са я по телевизията

                              • Диана цветанова

                               Убеди ме

                               • reni panayotova
                                reni panayotova  1 months back

                                Слави доста пъти си ме убеждавал в извънземните

                                • Петя Стоева
                                 Петя Стоева  1 months back

                                 Много е нахално от наша страна да мислим,че сме сами. Както мие сме заселили тази планета така може друга форма и раса (извънземни) да са заселили друга планета

                                 • Dart Mool
                                  Dart Mool  1 months back

                                  Евалла ! От първото до последното глупост след глупост.Де да бех 12 -се годишен да ти повервам на простотиите,които копи пействаш....Намери си прилична работа....

                                  • Veli Tab
                                   Veli Tab  1 months back

                                   #БОНУС

                                   • Stanislav Genchev
                                    Stanislav Genchev  2 months back

                                    Евреи 1: 1-4
                                    Бог Който при разни частични съобщения, и по много начини, е говорил в старо време на бащите ни чрез пророците,
                                    2 в края на тия дни говори нам чрез Сина, Когото постави наследник на всичко, чрез Когото и (НАПРАВИ СВЕТОВЕТЕ,)
                                    3 Който, бидейки сияние на Неговата слава, и отпечатък на Неговото същество, и държейки всичко чрез Своето могъщо слово, след като извърши [чрез Себе Си] очищение на греховете, седна отдясно на Величието на високо,
                                    4 и стана толкова по-горен от ангелите, колкото името, което е наследил, е по-горно от тяхното.

                                    • Joro Kunev
                                     Joro Kunev  2 months back

                                     Филип

                                     • Uliqn Ivanov
                                      Uliqn Ivanov  2 months back

                                      #Bonus

                                      • kity dejnska
                                       kity dejnska  2 months back

                                       Слави чувала съм че тези рисунки с подводниците и други те неща с времето са стана ли .

                                       • Stefan Dinkov
                                        Stefan Dinkov  2 months back

                                        #BONUS

                                        • Derek Harrington
                                         Derek Harrington  2 months back

                                         I name semata

                                         • Gogo Gogov
                                          Gogo Gogov  2 months back

                                          #BONUS

                                          • Barabeya Rusinova
                                           Barabeya Rusinova  2 months back

                                           Линийте Наска не са от извънземните те са направени от далечни племена

                                           • Zzzdravko killer
                                            Zzzdravko killer  2 months back

                                            #bonus

                                            • cartograf1
                                             cartograf1  2 months back

                                             Пепи: Не знам защо ми се струва, яе Луната е хологрфски образ на Земята. А, дали е така?...

                                             • Виктория Вълкова

                                              Name is luchadora varia abuser technical acaster genie price

                                              • Ivo Dimov
                                               Ivo Dimov  2 months back

                                               Da lol

                                               • me la
                                                me la  2 months back

                                                #Bonus