АГРЕСИЯ и ДЖИГИТИ на пътя | BG CARS UNITED

Share
HTML-code

Comments • 97

 • LazerTV
  LazerTV  4 weeks back

  Съчетание със бухалки хахахахахахахахахахахха страшен си продължавай да радваш❤🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣!

  • ivailo chomakov
   ivailo chomakov  1 months back

   пич първо електрошок не помага лютиви спреи също и чупи се стъкло с гола ръка наи добре е да си продължиш по пътя

   • ivan petrov
    ivan petrov  1 months back

    Като цяло съм съгласен с теб, но този пример с левия завой особенно в трилентова ситуация и това което ти си направил е напълно джигитска постъпка. В София е пълно с такива където бързат и се престрояват в лявата лента която е за ляв завой, като напред е опционално, но е обозначена само с ляв светофар. Това ти да предполагаш че някой не е пуснал мигач за да ти е на тебе по-удобно е абсурдно. Като си направо не се редиш в лентата за наляво, елементарно! Или викаш останалите балъци в другите две ленти те да си чакат, но ти си тарикат и се сърдиш че човека не те е предупредил по- рано да не се набиваш зад него. Ами като се набиеш 20 пъти, ще спреш да се набиваш и ще си караш нормално не като джигит.

    • ivan petrov
     ivan petrov  1 months back

     +BGcarsUnited Приемам разяснените доводи, но в София има много кръстовица където сфетофара е само за ляв завой, но лентата не свършва. Като казх "опционално" направо имах в предвид точно това, а не че е позволено или правилно, но е възможно и напред да продължиш когато си в тази лената. Това с мигача от 30 метра е неприложимо навсякъде и ако всеки спазваше 1 към 1 инструкциите сигурно нямаше да има никакви проблеми, но добре знаем че не е така. Та за левия в София има както 2 така и 3 лентови които не свършват след завоя и хората карат в тях направо когато са празни. Най-вече в движение може да се ориентираш дали можеш да минеш от там ако си направо. Като цяло не е редно. В този ред на мисли, не споменаваш джигити който са много хитри и се мислят за по -умни от другите, които минават с газ в лява лента, но не са видяли или не знаят че това е ляв сфетофар, а в някои случаи са напълно наясно, но вместо да карат в лентата за направо те дават газ в лявата лента докато не видят че някой завива отпред и пускат мигач за да се престроят и го правят с наглост все едно си длъжен да ги пуснеш. Такива случаи много и е много лесно да разбереш дали някой просто се е объркал или просто е нагъл и го прави нарочно. В заключение бих казал, че да караш в лява лента при разрешен ляв завой и да се сърдиш. че някой не ти е пуснал мигач от 30 метра, което е много относително защото може да има пресечка на 5 метра от кръстовището или да си на ново място и да се чудиш къде да завиеш не е правилно. Друг е въпроса как стоят нещата спрямо ЗДП и реалноста. Поздрави за добрата работа и усех!!

    • BGcarsUnited
     BGcarsUnited   1 months back

     Законът за движение по пътищата урежда как трябва да се управлява едно МПС. Не подценявайте знанията ми свързани с него. Та според закона няма такова нещо като лента за ляв завой обозначена със светофарна секция само за наляво и опционално движение напред! Според класификацията по значимост, на пътя гледаме първо маркировката положена върху пътното платно, тя обаче няма значение ако в същото време на кръстовището има задължителни знаци от група Б), а тяхното действие пък отпада ако има светофари с указания за посоката на движение. Значи светофар > знаци от група Б) > пътна маркировка. С други думи ако си в лента, на която има светофар със стрелка на него само за ляв завой, няма такова нещо като опционално движение напред, независимо какви други знаци присъстват на кръстовището. Друг е въпросът, че когато има светофар указващ посока само наляво и да искаш не можеш да караш напред по простата причина, че след кръстовището въпросната лента свършва.
     Но случаят, който описвам не е такъв, защото на светофара няма указания за посоката на движение, указанията се намират върху пътното платно и те показват посока напред и наляво. С други думи си в пълното си право да караш напред по тази лента. А хората, които застават на кръстовище, чакат 30 секунди там и като светне зелено, тогава се сещат (а понякога и не се сещат) да пуснат мигач, че ще завиват, трябва да си припомнят първите часове по кормуване, където инструктурът им казва, че мигач се пуска около 30 метра преди мястото, на което възнамеряваме да сменим посоката и да завием.

   • валери димитров

    Почти 1000 саа. 😁

    • bogidar djambazov
     bogidar djambazov  2 months back

     357 magnum zaebi gi tiq buhalki,,,,,

     • stugutka
      stugutka  2 months back

      Ахаха супер много ме разсмя с комбинацията с бухалките.....
      Добро видео, браво!

      • Aleksandar Stefanov
       Aleksandar Stefanov  2 months back

       Още не нещо за отбрана слушалки на врата и да видим какво ще направи

       • Andrey Doichinov
        Andrey Doichinov  4 months back

        1. в Пловдив спите по светофарите на зелено ... как да не ви свирне човек да си събуди
        2. не давам ляв мигач, когато се редя на светофар, защото ме дразни да ми цъка когато съм нервен (а винаги съм нервен). Онези дето се редят в средната лента да не са балъци, че ти ходиш където е празно ?

        • Andrey Doichinov
         Andrey Doichinov  4 months back

         +BGcarsUnited Съвсем точно разбрах примера, но те питам при положение че има наредени коли в другите 2 ленти и в най-лява има 2 коли, които се предполага че са за наляво - ти защо мислиш другите се редят на колона и ти пръв си се сетил, че може да минеш да прередиш всички които седят и се редят в другите ленти?
         И аз като теб като видя, че няма мигач се редя в ляво, но като ми пуснат мигач не се дразня, защото сам съм си избрал да играя тото - в повечето случаи печеля. :)

         (Аз лично, ако съм последна кола давам мигач иначе го спирам че ме дразни).

        • BGcarsUnited
         BGcarsUnited   4 months back

         Не си разбрал примера :) Става дума за трилентов път, като от конкретната лента, която визирам, може да се кара направо и наляво \| Сам разбираш, че ако има чакащи автомобили там, но без мигач, се предполага, че ще продължат направо. Лошото е, че като светне зелено, тогава се сещат, че ще завиват и тогава пускат мигач за завиване наляво. По този наин блокират останалите зад тях, които са се заблудили. Ако мигачът им цъка от момента, в който приближават кръстовището, естествено че няма да се наредя зад тях и да чакам да се изнесат.

        • Andrey Doichinov
         Andrey Doichinov  4 months back

         +BGcarsUnited Когато виждаш лентата, че е празна и взимаш решение да се престроиш там с идеята да прередиш всички които се редят на другите ленти - много добре знаеш, че може да бъдеш запушен и плащаш цената.

        • BGcarsUnited
         BGcarsUnited   4 months back

         Всеки има глава на раменете и има правилник. Трябва ли да пускаш пътепоказател когато завиваш - ДА... Може ли да караш направо щом пътната маркировка и знаците го показват - ДА... Всичко друго са свободни съчинения и интерпретации на Закона за движение по пътищата.

       • Kolio Lazarow
        Kolio Lazarow  4 months back

        ако пиеш вода докато си пиян не е ли двоен дубъла 😂😂😂😂 ?

        • Nikolay Rusanov
         Nikolay Rusanov  4 months back

         Карам от 2 години в София и мога да разкажа лични впечатления. Разбира се, че има олигофрени на пътя (предимно с по-стари автомобили от една немска марка), но личните ми впечатления са, че по-голямата част от водачите се цивилизоваха и се държат колегиално с останалите участници в движението. Тук много рядко вече може да се види да не се спира на пешеходна пътека, например. Ако съм на кръстовище и съм без предимство, а движението е много натоварено и няма шанс да се включа на улицата с предимство, без да отнема такова на някого, много често ми се случва някой да ме "пусне". Аз също доста често го правя. Същото е и с престрояването. Трябва и такива примери да се посочват, а не само негативните. Последните като цяло са по-малко, но за съжаление те са тези, които предизвикват неприятните инциденти на пътя и затова се акцентира толкова върху тях.

         • Ivan Nalbantov
          Ivan Nalbantov  4 months back

          Страхотно видео, какво ще кажеш за идеята за клипче. "Стъпки, които можем да предприемем, за да продължим живота на колата си"?

          • vikosaa
           vikosaa  5 months back

           21:03 И ти оставаш ненаказан, че караш бързо. Това, че някой не е дал мигач (което по принцип не е длъжен да прави, до малко преди самия завой), е много по-добре от това да караш бързо в града, защото ще ти изскочи някое дете измежду спрелите коли примерно и после.. То един път се случва.. За ситуацията с трите ленти и лявата за наляво и направо трябва да се замислиш, че може би неслучайно има колони в средната и дясната лента. Заставайки в лявата ти трябва да си наясно, че поемаш риска някой да завива (а има и много такива случаи със завиващи надясно и чакащи пешеходци) и да трябва да го изчакаш. Ако не беше така, вероятно колоните в трите ленти щяха да са равни. Истината е, че се ядосваш, защото искаш да покажеш, че си по умен от другите, но завиващите ти сецват опита и "изглеждаш" като глупак пред останалите шофьори, наредили се в лентите само за направо. Което мен лично не би ме засегнало, но това е защото аз не се интересувам какво мислят другите хора за мен, явно при теб е друг случаят. Един съвет - в такива случаи гледай къде са се наредили колите - ако е застанал в дясната част на лявата лента, вероятно е за направо (говорим от втората кола и назад). Ако е в средата или в лявата част, има по-голям шанс да е за наляво. А това, че искаш да се доказваш, че си повече от другите, е жалко и показва твоята несигурност в това твърдение. Ако си повече и го знаеш, защо ти е да го доказваш пред тях? Та нали така падаш на тяхното ниво? (говорим за агресорите). Отделно "моралните" правила са различни за всеки човек, затова са измислени законите. НИКОЙ не е над закона. Затова държавата е в това състояние. Това, че носиш бухалки и т.н. показва безсилие. Много повече интелект и самоконтрол се изисква, за да не отвърнеш на агресията и да теглиш една майна на агресора, защото извадиш ли бухалката ставаш по-зле и от него (говорим не за самозащита). Като заключение искам да добавя, че не съм някой хейтър, харесвам клиповете ти, разбирам логиката в заключенията ти. Но трябва да разбереш, че твоите морални правила се различават от тези на другите. Това, което не ми харесва и не съм склонен да преглътна, обаче, е, че караш бързо. Трябва да осъзнаеш, че това е смъртна присъда за някого (когато има пешеходци наоколо, не на булеварди с мантинели например). Да караш с 60-70 на големи булеварди ок, но на други места..

           • pk87
            pk87  5 months back

            Кръстовището под въпрос е на Лаута, посока кукленско :)

            • Tony Tsvetanov
             Tony Tsvetanov  5 months back

             Нищо против нямам платените реклами, но да хвалиш автомобил проверен в DEKRA, не значи нищо. Преди една седмица бях на преглед и виждам, че и при тях има компромиси, които не са малки. И се зачудих за всички статии, в които се правят статистики за най-здрави автомобили според критерийте на DEKRA.

             • Martin Dimitrov
              Martin Dimitrov  5 months back

              Много готини клипове. Добре подбрани аргументи и думи. Аудиторията ги възприемаме добре :) забавно ми е как вмъкваш рекламите на някакви фирми :D

              • Raid3r
               Raid3r  5 months back

               Може ли да направиш клип, в който да обясниш най-важните неща за най-важните части на автомобилите?

               • hackermaniaa
                hackermaniaa  5 months back

                За съжаление и аз страдам от своето чувство за справедливост и направо полудявам, когато присъствам на опити за нахален тарикатлък, например неадекватно пререждане, изпреварване, запушване или паркиране. Моите решения:
                1. Автокаско, за да знам, че каквото и да стане, част от ремонта ще ми бъде покрит.
                2. Познаване на правилника за движение и кой, кога и как може да прави различни действия.
                3. Авторегистратор, който в комбинация с предишните 2 точки ми дава сигурността да си карам по правилник и ако господин Тарикат не се съобрази с мен ще има ПТП, за което имам доказателство, че е предизвикано от него.
                4. За неправилно паркираните господа, използвам приложението Гражданите и попълвам жалби най-редовно. До момента нито една не е била оспорена.

                • Kristian Yordanov
                 Kristian Yordanov  5 months back

                 Избягвайте да се бутате между шамарите, защото това може да ви коства живота и здравето. Виждам че господинът от видеото много надъхан и уверен в себе си (което е безсмислено), това плюс неговия ръст, биха респектирали някой страхливец или хлапак, но света е шарен, а в България има една друга силно разпространена категория, това е категорията на глупаците, които мислят чак, след като направят белята. Достатъчно е да ви нанесат само 1 удар с нож на точното място и приключвате. Не се дъхайте много и избягвайте конфликти, без значение, че сте 120 килограма, ходите на бокс и ММА. Не се знае джуджето срещу вас, колко психически болно е, а не сте безсмъртни за жалост. Обичайно самонадеяните хора се учат по трудния начин да бъдат въздържани. Влизайте в физическо съприкосновение, само в случай, че ви нападнат и се налага да се защитите със сила.

                 • BGcarsUnited
                  BGcarsUnited   5 months back

                  Ако сте изгледали видеото в целия му обем, а не единствено преувеличената с хумористична цел първа част, вероятно сте чул кога точно е моментът на неизбежна самоотбрана. Всичко казано преди това е как да се избегне точно този момент.

                • Svetoslav Palanski
                 Svetoslav Palanski  5 months back

                 Евала Ванка, от моята кръвна група си. Продължавай все така.

                 • m stefanov plamenov
                  m stefanov plamenov  5 months back

                  pozdrav ot polsha sledvam ti sichkite epizoti

                  • Александър Венелинов

                   Супер си!Продължавай все така!

                   • Gincho Vichev
                    Gincho Vichev  6 months back

                    Много добро като замисъл видео, но според мен филмът Relatos salvajes / Диви истории / Wild Tales (2014) е доста красноречив по темата и би го допълвал отлично...

                    • Pine Pinev
                     Pine Pinev  6 months back

                     Добър клип, но това, което каза на финала не е особено препоръчително. Тръгвайки да "наказваш" джигитите, ти самият ставаш такъв и най-много да предизвикате катастрофа или да ударите някого. Много по-добре е да се обадиш в полицията. Дали ще се отзоват е друг въпрос. Също така карането бързо в града е невероятна глупост. Има магистрали, където можеш да се отпуснеш и да си настъпиш колата. За по-големите фенове има и писти и спортни автомобили. Като цяло е добре да бъдем по-толерантни на пътя и да не шофираме с нагласата, че всички са излезли да ни засекат, да ни изпреварят нарочно и т.н. Все пак доста често стават грешки и действията на отсрещната страна може да не са били умишлени. Примерно, лятото карах по път с доста завои и се беше образувала колона зад 1-2 камиона. Бях някъде по средата и не се опитвах да изпреварвам, защото нямаше никаква видимост. Един бус зад мен обаче тръгна да изпреварва, а в същият момент отсреща се зададе кола. Намалих и го пуснах да се прибере пред мен. Да, определено постъпи тъпо, но разбра какво е направил и се извини. На мен също ми се е случвало подобно нещо. Бях тръгнал да изпреварвам тир. Не беше много рисково, но не беше и особено сигурно. Просто не прецених ситуацията по най-добрият начин. Шофьорът на тир-а обаче почти веднага светна на идващите отсреща, за да ги предупреди. Иначе, изходът за справяне с джигитите са единствено строгите закони. Хващат те с алкохол - влизаш в затвора и ти конфискуват автомобила. Повечко камери по пътищата и всичко полека ще си дойде на мястото.

                     • Alex TI
                      Alex TI  6 months back

                      Ти си супер

                      • Лъв
                       Лъв  6 months back

                       Доста повече очаквах от видеото за агресията.Първо,че Иван с това ,което каза ,поне на 10 места си противоречеше,като съветите, които даваше и описваше себе си какъв човек и водач е, взаимно се самоиключваха.Няма как да караш бързо и ти самият да не предизвикваш с това агресия от останлите,и в същото време да имаш силно развито чуство за справедливост за безнаказите,а в същото време ти постоянно да нарушаваш правилата.Второ,че даде изключително лоши съвети с това да се носят бухалки,ножове и мачете в колата,защото така на много дебили още повече смелост им идва в гащите и още по на сериозно започват да се взимат.Ясно, е че повечето хора си носят по нещо в колата, но нека да не се дава това като съвет.Защото много от тях не са наясно,че тези неща се използват само при неизбежна самоотбрана.освен,което е, ако извадиш на някой мачете или бухалка или нож,той ако разполага с огнестрелно оръжие бъди сигурен,че ще го използва срещу теб,и даже после има голяма вероятност да го оправдаят. И трето, съжелявам за случката му с родителите,но всеки може да каже всичко,дори онзи да е бил пиян,това пак не гарантира,че той не е бил провокиран от баща му.Ще дам пример,със случката преди време на околовръснато в София ,където набиха ония български лекоатлет и жена му.Идентична на тази,която разказва Иван.И тогава понеже биячите били мутри и криминалнопроявени и веднага ги нарочиха за виновни и агресори,ония с избитите зъби се скъса да реве по всички телевизии и да обеснява, как без нищо са го избутали от пътя и без нищо е ял бой.Накрая се оказа,че те хвурлили със шише минерална вода по мутрите и чак тогава били избутани от пътя.Никой просто ей така защото му е скучно няма да те избута от пътя да те извади от колата и да те набие.Ванка ти сигурен ли си ,че вашите ти казват на 100% истината.Нали знаеш българската поговорка,че където има пушек,значи,че там е имало и огън.

                       • Лъв
                        Лъв  6 months back

                        Аз в едно друго твое видео,което беше част от него за вандализма, предложих камерите,защото и в библията е казано,че само записанато остава.Свидетелите и приказките... само български съд може да осъди някой само на база свидетелски показания.В една нормална държава със нормална правораздавателна система, няма как да осъдиш някой само със свидетели.Не казвам,че това казваш не е така,но досега в България многократно сме ставали свидетели на някакви хора уж станали жертва на агресия,и в последствие се оказва,че те са тези провокирали отсрещната страна с агресията си, и, ако отсрещната страна е криминлано проявена или под въздействитето на алкохол, автоматично му се преписва вината.Както и онова момче от Враца,светла му памет,и случея на околовръстнато в София,както и случея с починалия бивш френски легионер на автомагистрала Струма.И в трите случея имаме провокация с агресия от уж ,,жертвите,, Аз също съм дългогодишен шофьор, и многократно съм бил предизвикван както от пияни така и от дрогирани хора, но повярвай ми с цялото ми уважение към теб и родителите ти,няма как някой, ако него провокираш и то сериозно, да те избута от пътя и да реши физически да се саморазправя с теб.За един клаксон най-много да отнесеш някаква обида или псувня, но не и избутване и физическа саморазправа.А и когато е имало реално избутване, трябва да има следи по колата ти от такова,иначе значи ,че си спрял доброволно.До колкото разбрах,автомобила на родителите нямат такива.

                       • BGcarsUnited
                        BGcarsUnited   6 months back

                        Не вярвах, че иронията от началото на клипа би се приела буквално от някой, но все пак когато дойде същинската част казах, че слагам край на дебилния хумор, подчертавайки че става дума за преувеличаване. Естествено, че никой не разнася със себе си подобен тип бойно снаряжение. Конкретно за случката с родителите ми, не бих си позволил да разказвам публично глупости, които лесно някой може да обори. Независими свидетели са били както колеги на майка ми, така хора от персонала на бензиностанцията до предприятието. А пияното момче беше толкова зле, че дори не осъзнаваше какво му предстои като дойде КАТ, а седеше полюшвайки се и поддържаше някаква негова теза. Дори инстинкта за самосъхранение го беше напуснал и не се опита да избяга, просто защото нищо не разбираше.
                        Личният пример е най-показателен, затова вместо да се правя на недостижим, споделих нещо лично, с което показах, че колкото и трезва мисъл да имаш, колкото и уравновесен да си, контрол може да изгуби всеки, независимо за колко добър се има на пътя. Думите: "На мен такова нещо не може да ми се случи" трябва да бъдат забравени.

                      • GaMiNG MonStER
                       GaMiNG MonStER  6 months back

                       Стойностен клип от интелигентен човек, само една забележка, малко по малко изразено самочувствие би било добре да се изразява в клиповете.

                       • Sasho Genadiev
                        Sasho Genadiev  6 months back

                        Приятел имах подобна случка със съседа ми който натрови моето куче което както знаеш всяка животинка е част от семейството ми,излизайки от гаража си, блъска кола която е една единствена на улицата нямаше щети но реших да си го върна по справедлив начин извиках кат оказа се с 3.10 промила нищо не стана освен че го прибраха за 24 часа и му взеха книжката а по закон трябва да е и в затвора...,при теб е било една идея по добре но така е когато този мой съсед има връзки в някой инстанции....

                        • Жигула Комби
                         Жигула Комби  6 months back

                         С бухалките не е добре, средна телесна и условна минимум.

                         • Cekoto.88 C
                          Cekoto.88 C  6 months back

                          Bravoo 👍👍

                          • Emil Yanev
                           Emil Yanev  6 months back

                           Бухалки , ножове и др. браво. Аз съм от Варна и като гледам всеки втори ти следва съвета с готварските принадлежности. Обаче Ванка знаеш ли какъв е проблема? Че да си мислиш че си файтър е едно, а да си боец реално е съвсем друго, защото повечето които имат такива неща в колите , не са нокаутирали нищо повече от муха в живота си.Като се правите на бойци, се качете на ринга с голи ръце , че с тея неща дето ги носите сте смешни. Щото по тая логика дай и ние да си земем японските мечове и др. пък който иска да слиза и с 5 а не с 2 бухалки.

                           • Ivan Ivanov
                            Ivan Ivanov  6 months back

                            Emil Yanev Най- вероятно да попаднат на някой опитен, който да им вземе бухалката и да ги ошамари с нея :D

                          • валери димитров

                           Много добро видео! Продължавай все така. 😁

                           • Nick
                            Nick  6 months back

                            Продължавай да правиш такива клипове. Надявам се някой да послуша, да си промени поведението и да не мисли, че ако слезе да крещи и да блъска означава че е голям мъж.

                            • Бай Иван
                             Бай Иван  6 months back

                             Евала за клипа! Смислен и поучителен е!

                             • Simeon Stoynov
                              Simeon Stoynov  6 months back

                              Единствената възможна реакция за това видео е палец нацочен нагоре! Много точно казано и анализирано. Лошо е, че повечето хора не разсъждават така.
                              P.S. И все пак и търпението на отличниците зад волана не е безкрайно и в даден момент може да има олимпийско художествено гимнастическо изпълнение с бухалки :)

                              • Petko Velev
                               Petko Velev  6 months back

                               Някой доволен от AutoDog?

                               • Ba7nask0
                                Ba7nask0  6 months back

                                Същотооо и при мен с първия пример за мигача за наляво... защо така правят дейба :D

                                • Неби Небиев
                                 Неби Небиев  6 months back

                                 Страхотен клип!Агресията,може би идва от заобикалящата ни среда,където се показва,че за да си готин или як,трябва да не спазваш правилата и ако си нахален и груб,то тогава си най-големия.Всеки си мисли,че той е най-важния или най-добрия на пътя.Всичко е манталитет и зависи кой,как е възпитан,но най-много влияе тежкият живот в България...

                                 • Александър Цанков

                                  Защо няма два лайка?! Браво!

                                  • BorryS
                                   BorryS  6 months back

                                   Прав си Ванка! Поздравления за клипа. За съжаление някои хора от дума не разбират и с тях е нужен друг вид саморазправа. Това е положението, не е етично, но е необходимо, в някои случаи.

                                   • MBT_ BG
                                    MBT_ BG  6 months back

                                    Даваш уникални съвети. Щот съм бъдещ шофьор и нда..

                                    • Vasil Burnaski
                                     Vasil Burnaski  6 months back

                                     От този клип ми ставя ясно, че сме с доста сходни черти, Ванка! Хубав клип, един човек да се осъзнае пак ще е нещо!

                                     • pulsar BG
                                      pulsar BG  6 months back

                                      Моля ти се качвай по често клипчета!!😊

                                      • STINGO Penchev
                                       STINGO Penchev  6 months back

                                       Във всеки твой клип говориш много добре на високо ниво. Не с някакви селяндурски изрази. Много добро видео, поздравления !

                                       • adasha
                                        adasha  6 months back

                                        Насилието при конфликт на пътя обикновено поражда насилие. Никога не съм носил инструменти за саморазправа в колата. Не бих ударил човек.

                                        • Smart Tech TV
                                         Smart Tech TV  6 months back

                                         Gaming пад и мишка🤓

                                         • Ivan Minev
                                          Ivan Minev  6 months back

                                          Скоро докато чаках на един светофар бях свидетел на следната случка - до мен стои бмв х6 с някакъв чичко вътре, минава моторист между нас и без да е провокиран изобщо слида от мотора и почва да налага чичака през джама.... Светна зелено и тръгнахме оня с мотора взе да го преследва после... нищо лично към мотористите

                                          • Georgi M
                                           Georgi M  6 months back

                                           Слабо вероятно е моториста да не е бил провокиран. До колкото познавам това общество, и всичките им проблеми, мога да кажа, че е силно вероятно чичката да е засякъл моториста, като е застрашил живота му. Аз до скоро карах мотор, и не съм имал намерение да се саморазправям с никого, предпочитам да си карам и да си правя кефа. И така докато не ти писне някой да се опитва да те убие, докато си цъка на телефона, минава през непрекъснати ленти, прави обратни завои, прави резки маневри без сигнализация. Тогава емоцията, чувството за самозащита ескалират, и се случват бойни сцени. Всяка животинка, която усети заплаха за живота си, притисната в ъгъла, е готова да се отбранява с всички възможни средства.

                                         • ZeronXL
                                          ZeronXL  6 months back

                                          Прав си, че трябва да се качваме да караме спокоини и уравновесени, но ей сега ще дам пример как това отива по дяволите за секунди. На 02,10,2018 се случва следната простотия, тръгвам от вкъщи към софия да върша някаква работа, улицата от която излизам има знак стоп и чакам да премине едно зелено вито, защото беше много близо, съответно аз минавам след него, а тиквата непоръбена кара през цялото село с 25-30 км/ч и съответно започва да ме дразни, но си викам "аре тоя сигурно нещо е счупен ще го изпреваря на едикоя си права", та стигаме въпросната права и аз започвам изпреварване (колата с която бях е била 90 коня през 1992 г. сега далеч не са толкова и тежи повече от 1,5 тона, тоест притежава пъргавостта на ленивец), в момента в който се изравнявам с него, миндила започва да дава газ, а за късмет и отсреща се появява кола от един завой и разстоянието за маневрата се топи като масло в нагорещен тиган, съответно набивам спирачки да се върна зад него и познай, и той набива спирачки, давам пак газ и той дава, такъв синхрон извадихме дето и гимнастичките ни медалистки нямат. Човека отсреща вече сигурно беше започнал да се поти, отковах вече здраво спирачките, а онзи с буса пак намали, дип че мойте държат много здраво и почти спрях намясто, и се мушнах зад него, после като свършиха завоите и се качихме на магистралата почна да дава газ все едно го е краднал тоя бус. Айде сега как човек да остане спокоен докато кара.

                                          • Jimmy
                                           Jimmy  1 months back

                                           Купи си dashcam, и го унижи и виж сега как ще си изпати.

                                          • Cvetomir Borisov
                                           Cvetomir Borisov  4 months back

                                           +Евгени Петров какво ще рече "има такива моменти" ? Как някой , който се опитва да те убие буквално те кара да не се ядосваш ?? Не съм изпадал в подобни ситуации и слава Богу, но това си е чист опит за посегателство върху живота ти. Не е нормално !

                                          • ZeronXL
                                           ZeronXL  5 months back

                                           +Marin Marinov Не е въпроса каква кола си си купил, а с какво си в момента и аз имам по сериозен автомобил, но в момента не бях с него.

                                          • Marin Marinov
                                           Marin Marinov  5 months back

                                           Тъй, като и на мен ми се е случвало - неколкократно, никога повече не бих си купил бавна кола, а тия с бусовете дето ускоряват на прави, сега аз ги бавя.

                                          • Евгени Петров
                                           Евгени Петров  6 months back

                                           е има и такива моменти, гледам да не се нервирам

                                         • TheHonda26
                                          TheHonda26  6 months back

                                          Много ми хареса съчетаниетo с бухалки ;)