ТОП 10 ДЪЛБОКИ ТАЙНИ НА ЧЕРНО МОРЕ

Share
HTML-code
 • Published: 08 December 2018
 • Днес ще разгледаме някои от загадките на българската дестинация за летни почивки в Топ 10 тайни на Черно море!

  ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI
  ✦ Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  ✦ Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial

  Преди да започнем ето датите за турнето на книгата:

  - 15.12.2018г. - София - Зала 9 на НДК от 15:00 - Официално представяне
  - 26.12.2018г. - Пловдив
  - 12.01.2019г. - Варна
  - 13.01.2019г. - Бургас
  - 19.01.2019г. - Русе
  - 26.01.2019г. - Велико Търново
  - 27.01.2019г. - Стара Загора

  Представянията по градовете ще се състои в книжарници "Хермес" от 13:00 на посочените дати. Всички са добре дошли! Входа е свободен стига да имате копие на книгата. Дали сте си го купили на място или на Pre Order не е от значение, просто носете книга със себе си.

  Официално книгата ще се продава в ПО-ДОБРИТЕ книжарници след 16.12.2018! Благодаря на всички, които ме подкрепят и са си закупили книгата ми! Вие сте инстински клашъри!

  Сега се връщаме към темата от днешния епизод, а именно Топ 10 дълбоки тайни на Черно море. Замисляли ли сте се защо нашето море носи името Черно море. То не е черно на цвят, нито е морето с най-много трагедии, но въпреки това древните хора му дават това негостоприемно име. Очевидно причината не е заради външните му белези, а заради някои мистерии, които се свързват с него.

  #TheClashers #Top10

  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

  Днешната класация е вдъхновена от книгата ми ТОП мистериите на България, където разглеждаме по-задълбочено загадките на Черно море. В нея разглеждам доста по-задълбочение някои от мистериите, които ще видите в класацията Топ 10 тайни на черно море. Загадките са изключително интересни и със сигурност ще ви накарат да се замислите. 👍

  Още от древността има сведения, че навътре в Черно море обитават митични зверове, който потапят кораби и карат косите на моряците да побеляват. През 5 век преди новата ера, историкът Херодот разказва за мистериозно чудовище, което обитава водите на Понтос Евксинос. Черно море е най-големият воден басейн в света със слоеве от вода, който не се смесват помежду си или така нареченият меромиктичен басейн. Само на дълбочина от 200 метра вече няма никакъв живот. Тази тема е една от най-интересните в класацията Топ 10 загадки на Черно море. Постоянно по медиите се съобщава за добре запазени потънали кораби в Черно море. Само миналата година е открито гробище на 60 потънали антични кораба на над 2500 години. Някои от който са най-старите откривани до момента.

  Ето фактите, които знаем за кораба "Черния Принц": натовареният със злато кораб потъва при силна буря на 14 ноември 1854 година. Той е пренасял заплатите на 160 000 войници от англо френския корпус в Крим. Това е една от съвременните топ 10 мистерии на Черно море. След последния ледников период на Земята преди около 12 000 години, Черно море всъщност е било сладководно езеро подхранвано от реки, най-големите от които е Дунав. Новоевксинското езеро, както учените го кръстили било откъснато от Средиземно море и между Азия и Европа имало сухоземна връзка.Някои съвременни изследователи, които не вярват в официалната наука, са убедени, че в Библията е отразено реално събитие, което познаваме днес като Библейския потоп.

  През 1985г. най-известният български океанолог Петко Димитров се залавя с изследването на шелфа. На 45 километра от Варна, той открива находка, толкова невероятна, че още не може да бъде обяснена от повечето световни историци. Петко Димитров кръщава предмета чинията на Ной и твърди, че е изработена от древна цивилизация, изчезнала в следствие на потопа. Това е една от най-големите загадки в топ 10 тайни на Черно море. Знаем, че древните градове и цивилизации се зараждат около водни басейни и реки. Такъв може би е случаят на една от най-древните култури познати до момента – Енигматичната изгубена цивилизация, която ни е завещала много противоречиви артефакти. Една до момента неразрешена загадка за учените е местността Буджака, край Созопол. Как има 2 метра слой от пясък по билото на хълм? По дъното на Черно море има ресурс, който спокойно може да разреши енергийните проблеми на България, а и на Балканския полуостров като цяло. Това са така наречените газ хидрати. Просто казано това са замръзнали късове метан.

  Това са само част от топ 10 дълбоки тайни на Черно море! Ако сте стигнали до тук в описаниете (за което съм сигурен, че много малко хора четат) напишеде долу в коментарите - ОтОписаниетоСъм. Винаги се радвам като срещна такъв коментар под киповете си. Това означава, че има хора, които ги четат и труда ми си струва. Благодаря ви! ❤️

  Ако ви е харесало видеото, можете да ме подкрепите с един палец нагоре!

  Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
 • Entertainment Entertainment

Comments • 2 207

 • The Clashers
  The Clashers   3 months back

  Хей хора, надявам се трейлъра и класацията да са ви харесали! 👍 Моля ви, споделете я в социалните мрежи, така ще ми помогнете много! ❤️Последен шанс да си вземете книгата ми с автограф! 👉🏻 Линк има в описанието! Благодаря на всички, които си я поръчаха и ме подкрепиха! #TrueClashers

  • Ivanin Bonev
   Ivanin Bonev  2 months back

   Слави ти вярваш ли в Неуловимото чудовище

  • Stela Angelova
   Stela Angelova  2 months back

   Готини динозаври

  • Dragomir Nikolov
   Dragomir Nikolov  2 months back

   The Clashers Направи нещо за Дунав ,давам ти идея за нов клип ,аз съм израстнал на реката и има страшно интересни истории ако се поразровиш или попиташ местни стари хора ще ти разкажат много неща . Пиши ми на лс ако искаш и аз да ти споделя някои много интересни неща. Успех ;)

  • Ivan Kanchev
   Ivan Kanchev  2 months back

   &9

 • Мирослав Андонов

  Spores men e imalo cunami

  • Boyan Tringov
   Boyan Tringov  5 days back

   Е как ще няма технология за метана след като я изполваме да не говорим че, братушките имат..! Просто братушките не искат конукренция и имат лобисти в БГ от МАРС ли падате ..! Всичко е до бизнес интереси ...! Хахахахаха ..!

   • dimitrinka ilieva
    dimitrinka ilieva  6 days back

    Разказвали са ми, че водите на Черно море са достигали до днешна Провадия и одвъд нея.На платото над града, се намира крепоста Овеч. По скалите имало халки, които са служели за завързване на кораби.

    • Stefo Smolenski
     Stefo Smolenski  7 days back

     според мен преди водата е била на по високо ниво от момента но с течение на времето се е променило нивото и пясакът е останал горе.

     • batipej4o batipej4o
      batipej4o batipej4o  1 weeks back

      И още.Да ти споделя една студйна тайна.Защо така ти се губи и появява гласът.Трябва да имаш микрофон на теб.А за да ти стане по плътен гласът,трябва да включиш една бас колона зад теб.Аз слушам със слушалки и това затихване и усилване на звука не е приятно.Господ не дава на всеки дар слово.

      • batipej4o batipej4o
       batipej4o batipej4o  1 weeks back

       Здравей Слави,ако преведеш част от тези клипове,ще имаш голям успех.Лошото е че са на руски.Ти как си с руския.В тях се дават много отговори на твоите въпроси.В клипа по доло се казва следното за черно море.(10.22 минути)Ще преведа накратко до колкото разбирам руски„Чашата на Черно море е пълна със сероводород и само един малък слой отгоре е чиста вода.Нач дъното живеят огромни червеи които отделят този сероводород.Този сероводород щял да се взриви.Някой крайбрежия щели да бъдат изпепелени напълно.След първия голям взрив щяло да има и други по малки.След това водата щяла да се изгуби и никога повече нямало да има Черно море“Малкия е предсказал за падането на метеорита в Челябинск.
       https://www.youtube.com/watch?v=jgThugYXtTE

       • Албена Танева

        Винаги гледам със интерес.Браво!!!
        А за книгата ще можем ли да я четем online? 🙂

        • Plamen Goranov
         Plamen Goranov  2 weeks back

         И да наистина -майната му на този кораб!Дали наистина замитеоколо сладководното езеро Черно мере са местата,където са живели Атлантите -ето това е по хубавият въпрос! :)

         • Plamen Goranov
          Plamen Goranov  2 weeks back

          А на този кораб Принс със златото за заплати за войниците,еми моята теория е ,че е възможно въобще да го нямало на борда,че не са искали да им платят.Иначе защо само англичаните,на които корабът е техен,не са правили експедиция за намирането му?!Иначе може да е всичко.

          • Natasha Asenova
           Natasha Asenova  2 weeks back

           Slavi ti si Top-a na YouTube.....!
           😇🤟🏻✌🏻😍

           • Lavcho Lampata
            Lavcho Lampata  2 weeks back

            Слави благодаря ти че влагаш толкова много старание в клиповете.Браво най добрият.
            Слави много ми е интересно да гледам за извънземните. И много интересен клип.

            • Liubomir Dobrev
             Liubomir Dobrev  2 weeks back

             Има легенда за кораб който се е разбил и потънал край бреговете на нос Калиакра който е пренасял над 40 тона злато и все още не намерен

             • LeoDX Plays
              LeoDX Plays  2 weeks back

              Аз съм на половин Италиянец

              • Kalo Animations
               Kalo Animations  2 weeks back

               Как се казва песента във видеото

               • just magi
                just magi  2 weeks back

                Интрото беше много яко😂🌏❤️

                • Дейвид Банков

                 Tell Allie that cat lady at the play elating sorry and can't Segall is this a pic of the dog yes is that you said you don't touch the visual

                 • Iliyan Genov
                  Iliyan Genov  2 weeks back

                  Тигър тея дни ще си купя книгата. Но трябва да направиш още книги за Различните държави на същата тематика. Повярвай ми аз лично ще купя по един брой от всяка

                  • Boyan Kalinov
                   Boyan Kalinov  2 weeks back

                   2ри клип с грешно У---------------------->Y WTF

                   • Helper [Nowak]
                    Helper [Nowak]  3 weeks back

                    Защо ли всеки път когато ми излезе нещо твое веднага го натискам без да се чудя къде съм? Еми просто ти си един великолепен човек когото учи децата на много неща и класациите са пълни с удивителни истории,разкази и други! Пожелавам късмет в живота и благодаря че ме научи на толкова много неща досега! Ама изобщо няма да спра да ти ги гледам! Може да науча нещо повече и да си купя някоя нова книга от теб Слави! ;-;

                    • Yordan Krekmanski
                     Yordan Krekmanski  3 weeks back

                     Хайде нещо по-сериозно и предизвикателно - топ 15 политически продаждници в историята на България след ВСВ ;)

                     • Neli Lozanova F.I.T.
                      Neli Lozanova F.I.T.  3 weeks back

                      Би ли направил епизод, в който да споделиш за бермудския триъгълник

                      • Angel Ognqnov
                       Angel Ognqnov  3 weeks back

                       JE SAPASQ PARITE I JE SOPJQ NA NOVINITE

                       • toni99_
                        toni99_  4 weeks back

                        Хаха, има една легенда, че Созопол е потънал и след това изплувал отново на повърхността.

                        • Николай Деляков

                         Аз ще открадна златото и ще го продам

                         • ПАВЕЛ ПАНКОВ

                          ТИ КОЙ ВОЙНИК ЩЕ УДАРИШ ?
                          1. ВСЕКИ КОТО ТИ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ОЧИТЕ ТИ . И ЩЕ ИЗКУБИШ ЦЕЛИЯ АРСЕНАЛ
                          2. ЧОВЕКА КОТО ГИ ПОДЧИНЯВА ! ЩЕ ИСТРЕЛАШ НЯКОЛКО КУРШУМА АЗ НЕГО И НЯКОЛКО ГЛУПАВИ ЧОВЕКА !
                          3. ЩЕ ОДАРИШ САМО С ЕДИН СНАРЯТ МЕСТОТО КОЕТО Е ВРАЖЕСКАТА ВОЙСКА .
                          ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ПОВЕЧЕ АКО ГО НАПРАВИШ ЗА ПАРИ .

                          • ПАВЕЛ ПАНКОВ

                           ПЛАТЕНАТА АРМИЯ СА ГЛУПАВИ ХОРА . ХОРА БЕЗ ЦЕЛИ ЗА ПОСТИГАНЕ

                           • ПАВЕЛ ПАНКОВ

                            ТИ ЩЕ ДАДЕШ ЛИ КРЪВТА ТИ ЗА ПАРИ ?

                            • ПАВЕЛ ПАНКОВ

                             ДОРИ И АЗ ЩЕ УДАВЯ КОРАБ КОЙТО ОТКЛОНЯВА ПОСОКА НА ПОЛЕТ

                             • ПАВЕЛ ПАНКОВ

                              НЕ Е ВЪЖМОЖНО ДА СЪРЖЕШ ЗЕМЯТА САМО С ВЪЗДУШЕН ТРАФИК

                              • ПАВЕЛ ПАНКОВ

                               БЕЗ МОРЕ НЯМА ДЕСТИНАЦИЯ НА ЛЕТИЩЕ !

                               • cm_blue8 Cm
                                cm_blue8 Cm  4 weeks back

                                Аз бих помогнал на всички българи но без партийте

                                • samorai x
                                 samorai x  4 weeks back

                                 Hello the clasher

                                 • Rosen Todorov
                                  Rosen Todorov  4 weeks back

                                  Слави имай в предвид,че в море няма как да се образува цунами

                                  • Teya Todorova
                                   Teya Todorova  4 weeks back

                                   2017 през зимата снегът беше оранжев, причината беше въздушни маси от Сахара. Аз лично го видях. Може някаки въздушни маси също да са докарали този пясък.

                                   • Георги Ангелов

                                    Кои е фараонат

                                    • Савина Руменова

                                     Ще го взема и аз ще отида в Дубай

                                     • Atanas Stoikov
                                      Atanas Stoikov  1 months back

                                      Може чинията на ной да е потънала защото е била в кораб който е потънал.1000000000000000000000 и всички абоната на света да са за The Clashers

                                      • Йоан Маринов
                                       Йоан Маринов  1 months back

                                       Преди черно море е било по-високо за номер5

                                       • Нели Кирилова

                                        Страхотна класация! И не само тази! Може ли да ни разкажеш повече за българския календар?! В интернет се открива доста оскъдна информация... А и не съм сигурна, че всичко, което намирам по темата е съвсем вярно. Надявам се и на останалите да им е интересен фактът, че българите са били доста добре развити в областта на физиката и астрономията още преди повече от 7 хил. години. Благодаря!

                                        • Nia Stefanova
                                         Nia Stefanova  1 months back

                                         Ако намеря този 🚢 няма да
                                         Кажа на никой

                                         • BOJIDAR STOYANOV
                                          BOJIDAR STOYANOV  1 months back

                                          Велик

                                          • Фики Василев
                                           Фики Василев  1 months back

                                           Да ти купя книгата и да ти дам една бъчвичка

                                           • Brawl stars легенда

                                            Бих дал златото за благотворителност

                                            • влогърчето _бг

                                             40м вълни цунами

                                             • Mi666o
                                              Mi666o  1 months back

                                              lapai pishka

                                              • Мария Стоева
                                               Мария Стоева  1 months back

                                               Аз живея в Черно море

                                               • Petar Todorov
                                                Petar Todorov  1 months back

                                                Атлантида изглежда я намериха, по всяка вероятност това е "природното" образувание Окото на Африка за което учените нямат представа как се е образувало. Платон черпи информация за Атлантида от египтяните в Африка.