ТОП 10 НАЙ-ОПАСНИ ИГРАЧКИ

Share
HTML-code
 • Published: 01 September 2018
 • ТОП 10 НАЙ-ОПАСНИ ИГРАЧКИ

  Още една опасна класация, с една специална изненадата, която ще видите накрая на видеото. Преди това ще ви разкажем за десет играчки, които нито едно дете не би трябвало да има.

  Creepy Crawlers
  Играта Creepy Crawlers излиза през 1964г. В комплекта ще намерите малка фурна, която се нагрява до 350 градуса, две шишета с гел, направен от изключително опасни химикали и най-различни плочки с издълбани буболечки в тях. Идеята на тази игра е сам да си правиш буболечки. Изливаш сместа в плочката, пускаш фурната на 350 градуса и печеш- гениално, нали?
  Освен огромната опасност от изгаряне, децата вредели на здравето си и с въпросния гел. При нагряване с такава температура от него излизали изпарения, които можели да доведат до доста тежки последствия. Общо взето целият процес си е един кошмар.

  The Cabbage Patch dolls
  TCPD са били истински хит в годината, в която са излезли и всяко дете е жадувало за една от тях. Малко по малко, обаче, манията започва да отшумява и да води гневни клиенти след себе си. Защо ли? Ами, защото най-впечатляващото нещо в куклите, а именно това, че могат да бъдат хранени, довело до хиляди инциденти. Когато куклата огладнеела, децата можели да пъхнат нещо в устата й, за да я нахранят. Хиляди любопитни малчугани, обаче, мушвали не храна, а собствените си пръсти. Механизмът на куклата бил направен по такъв начин, че не можело да бъде изключен и детската игра се превръщала в истинска сцена от филм на ужасите. В крайна сметка всички кукли били изтеглени от пазара, но чак след Коледа...

  Дартс стрелички
  Не е нужно да имаш голямо въображение, за да се досетиш защо стоманени ракети със забити стрели на тях могат да бъдат опасна играчка, нали? Известни и до днес, дартс стреличките първоначално са били създадени с идеята да пробиват тревна площ, в популярна за времето си игра. Както можете да се досетите, обаче, много деца открили най-различни начини, за да играят с тях. Но след като довели до смъртта на три деца, едно изпаднало в кома, а други 6 хиляди били ранени, стреличките официално били забранени. Агенцията за закрила на детето забранила тяхното производство и препоръчала унищожаването на съществуващите вече комплекти.

  Тениски, шапки, раници, суичъри:
  sundayhabit.com/айде-бг

  За информация за 'Айде БГ парти -
  Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
  тел. 0882 270 240
  ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.

  LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

  Facebook:

  facebook.com/aydebgofficial/

  Instagram:

  instagram.com/aydebgofficial/?hl=en  Музика:
  Jay Man Where Did She Go - Mystery- OurMusicBox.com
 • Entertainment Entertainment

Comments • 8 854