ТОП 10 СКАНДАЛНИ ТАЙНИ НА ВАТИКАНА, КОИТО ЩЕ ВИ ШОКИРАТ

Share
HTML-code
 • Published: 02 February 2019
 • Днес ще се спуснем в нещата, които крие най-голямата институция на планетата - Църквата. Представям ви Топ 10 тайни на Ватикана, които ще ви шокират!

  🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf
  📕 Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI
  🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  🙌 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial

  Споменавал съм ви за архивите на Ватикана в предишни класации и сигурно вече знаете, че това място е най-строго охраняваното в света. Хората, които имат пълен достъп до всичките му нива се броят на пръсти. Говори се, че в това хранилище на ценни документи се пази цялата история на света и отговор на всички загадки, които се питаме. Малцина са зърнали знанието, което се крие там. Аз съм слави и днес ще ви представя ТОП 10 СКАНДАЛНИ ТАЙНИ НА ВАТИКАНА, КОИТО ЩЕ ВИ ШОКИРАТ!

  #TheClashers #Top10

  Според някои, в дебрите на Ватиканските тайни се крие пророчество, което говори за края на света. Това не е само теория, то наистина съществува и дори се наложи църквата да обясни за него. Какво ли още крият?

  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

  Според много историци, Ватикана крие информация за родословното дърво на Исус Христос. Слуховете, че той е бил женен и е имал деца, тръгнаха от книгите на Дан Браун, но и много учени са на мнение, че това не е само художествена измислица, а реални събития от миналото. Гримоарите са мистични магически книги, които съдържат просветление и дават необикновени сили. Отделно те съдържат заклинания за извикване на ангели, но и на някои по-странни неща. Какви са те? Ще разберете от Топ 10 тайни на Ватикана, които ще ви шокират.На 13 май 1917 г. близо до португалското градче Фатима на три овчарчета се явява от майката на Исус - Дева Мария. На всяко едно от тях се дава пророчество във формата на три писма. Знам, че звучи като приказка, но това явление е документирано и признато от света и по-важното – от Ватикана.

  Един парадокс учудва много хора по света. Ватиканът не допуска каквито и да било разговори за извънземен живот, а в същото време наскоро започна да провежда конференции по астробиология и използва Ватиканската обсерватория, търсейки планети, подобни на Земята.Много учено по света вярват, че тайните на Ватикана не се крият само в техния строго секретен архив ами и на друго място, а именно в Голямата пирамида на Гиза. Като доказателство служат две познати лица от миналото – Наполеон и Хитлер. След като прекарват известно време във Ватикана и двамата се насочват към Египет. Какво може би откриват там? Вижте в новата топ класация на The Clashers Топ 10 скандални тайни на Ватикана, който ще ви шокират! Сред мистичните предмети, които се съхраняват във Ватикана е едно странно изобретение наречено хроновизьор. То позволява на този, който го използва да вижда сцени от миналото и исторически събития като на филм.

  През 1923 г. един академик и епископ - Едмънд Бордо Секели почнал да твърди, че е намерил древен ръкопис в архивите на Ватикана. Той бил написан на арамейски език и imalo доста интересни съвпадение. По неговите думи, съдържал учението на есеите - юдейска мистична секта, криеща се в пустинята. Когато папа Лъв IV умрял, жена на име Йоана била тайно избрана да заеме поста му, но при едно условие - да се облича като мъж и да носи името Йоан Англикус. Управлявала близо две години от 855 до 857г., но била хваната от своите подчинени, докато ражда, и те бързо сложили край на мандата й. Дали Ватикана има още тайни? Естествено! В днешната топ 10 тайни на Ватикана ще разгледаме и други интересни теми. Още от кръстоносните походи и основаването на църквата и Ватикана се смята, че пълен контрол над нея и до днес имат тайното общество на илюминатите. Има много книги изписани по темата как всички най-важни реликви, било то религиозни или не, текстове, книги и знание били пренесени в тайните архиви на Ватикана.

  Надявам се днешната класация да ви е харесала и ако е така праснете по един лайк в подкрепа. 👍

  Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

  Music:

  Chase Pulse by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
  Source: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100383
  Artist: incompetech.com/
 • Entertainment Entertainment

Comments • 2 055

 • The Clashers
  The Clashers   4 months back

  "Най-големият трик, който дяволът някога е сътворил, е това да убеди света, че не съществува." Шарл Бодлер…Приятели, ако искате да ме подкрепите, споделете това видео, супер лесно е, а така ще ме подкрепите и помогнете много. Благодаря ви, че сте до мен! ❤️

  • Калин Николов
   Калин Николов  2 weeks back

   НЕправилно е това което пишете и казвате: "Църквата"... "църквата" ..!

   Тук се касае за КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА! Ако искате да бъдете по-християни, ако потърсите начин да се съобразявате с нашите, българските църковни КАНОНИ,
   ако изобщо желаете това, то тук би трябвало

   да се говори с изричното подчертаване САМО на "Католическа" църква! В нашата страна, ЗА ВСЕКИ ОТ НАС, който СЕ СЧИТА ЗА ХРИСТИЯНИН ПО ПРАВОСЛАВНИТЕ КАНОНИ, когато кажеш "Църквата", би трябвало да имаш предвид ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА!!!

    Щото Папата НЕ Е НАЙ-, не е Най-върховният ЗА ВСИЧКИ!... Не е правилно ние, ако сме православни, да забравяме, че Ватикана НЕ ОЛИЦЕТВОРЯВА ВЪРХОВЕНСТВОТО НАД ВСИЧКИ църковни ХРИСТИЯНСКИ институции в целия свят! Всичко това е отдавна установено , заради СХИЗМАТА, а и всеки знае , че Папата не е световният ХРИСТИЯНСКИ, а само Католическият ХРИСТИЯНСКИ църковен глава...!

  • Lego Man BG
   Lego Man BG  3 months back

   За номер 9 филмът „Екзорсистът”

  • Veselin Benev
   Veselin Benev  3 months back

   Истина е!

  • Стефания Варадинова
   Стефания Варадинова  3 months back

   Слави плс направи клип за номер 1000 плс

  • Димитър Иванов
   Димитър Иванов  3 months back

   С коя програма обработваш клипчета си

 • Петър Радичков

  Ако имах гримоара на Соломон света щеше да е едно прекрасно място,без завист,убийства,алчност и мизерия,и разбира се щях да съм безсмъртен :D

  • Аня Иванова
   Аня Иванова  14 hours back

   Ако имах този мемоар бих си пожелала безсмъртие и бих поагала на всеки мои близък и нуждаещ се от помощ човек който срещам през безсмъртния си живот

   • Miroslav Sivil
    Miroslav Sivil  1 weeks back

    Ще видя исус христос, цар соломон битката между деветифлегион и шотландия

    • Николай Кинчев

     Уникален , уникален ! Освен ,че научавам нещо ами и се забавлявам като в 14:00 мин. от клипът :D (Ако не друго.. може би на 99% от видеата съм ги харесал).

     П.п. Харесвам как започват клиповете в космоса и бих искал тема от там ако има възможност.

     • Николай Кинчев
      Николай Кинчев  1 weeks back

      Случайно или не следващият клип започна с това което исках и ме интересува. Нещо си с топ50 .. не харесвам много тия нахвърлени те ,но вече съм го лайкнал и ще пускам.

    • Владислав Цветанов

     Папата след като каза , че ние и македонците сме различни народи , да им пикам на тайните и католицизма !

     • ELL Kapitan
      ELL Kapitan  1 weeks back

      Гледай записите на ватикана страхтен филм е

      • Григор Трайчев

       Слави, здрасти. С интерес гледам класациите. По темата: Обърни внимание (ако все още не си) на книгата " Светата кръв и светият Граал". От нея Дан Браун взаимства сюжета за "Леонардо"(след което се съдят с авторите). Тя е като пътепис и се чете трудно но е много интересна. Четох я като малък и определено ми разклати представите за Християнството и Библията като цяло. Мисля че ще откриеш много интересни факти относно Исус, Мария Магдалена и Ватикана. Ще се радвам да видя видео, в което да изкажеш мнението си по темата. Прегледай я - има я и он-лайн на български. Благодаря. Продължавай напред. Успехи и поздрави. Григор.
       ПС: Ако някой друг от хората тук са я чели, моля нека изкажат мнение какво мислят по въпроса :)
       Благодаря ви и весел ден :)

       • Галимира Дончева

        Ако имах гримоар, щях да го залея със светена вода или да го занеса в църквата, за да убия демоните.

        • Галимира Дончева

         Мислех, че само любовника ѝ е знаел за Йоана.

         • Венцислав Мaринов

          Опосуме измислкх ти ново име...
          Трипосум демек третия опосум...

          • Kalin Tomov
           Kalin Tomov  2 weeks back

           Битката за Берлин

           • Niki Kostov
            Niki Kostov  2 weeks back

            Много. Е. Яка

            • AleksTV 16
             AleksTV 16  2 weeks back

             Гледай,, Екзорсизма''

             • Milen Lavovo
              Milen Lavovo  2 weeks back

              Много бих искал да видя с хромовизиора,всички мои мисленни и мозъчни двойници,за да разбера с какво са допринесли,на света,че да ме възпроизведат,като поредна генетична и мисловна дубликация,на мозък и същност,полезни за света и умственното развитие на цивилизацията.....за да мога най сетне да разбера 10 от 10,а не само моят живот едно 😱 от 10,което е равно на 9х....
              Тоест без закон на последователността няма да знам бъдещето...аз не съм от тези каквото е писано....аз съм учен и адаш На ОваЖаЕМия,Слави номер 1.
              Аз съм Слави номер 2.
              Метафизиката гласи закон на индигото,слабо е проучена но за късмет имам закон от нея,ако има подходяща материя със светлинен пигмент,който е със плътността на стъкло обвито в фосилиев камък,то през различен етап от деня,ще имаме различен образ.
              Което само по себе си
              Е в зависимост от вкаменяването.
              Т.Е.може да е преди 2 год.
              Или 2 000год.
              Което само по себе си е
              Хиляди монитори на миналото във дълбоки вулканисти
              Местности
              Незнам какво знаете и над на какво се чудите,но определено
              Е нужна малко повече мистика...
              Не къде а във рептилоизма,наследници
              Зеленоока раса,религия сатанизъм,като разделен индивидуализъм,
              Срещу рептилите.
              Рептилска наука за гама законите и кака,
              Цвета на дрехите,
              Определя емоциите,
              Металите и бижутата как балансират...
              Камъните по цвят и
              Приемането на цвят на очите...
              Зелени ..Аквамарин..
              Кафеви..кехлибар...
              Сини..Дианабад...
              Оравновесеност,
              Осилване на искане получаване..
              Това е ,когато искаш нещо..визуализираш..
              10х по бързо.
              Ако искаш всички цветове,приготви пари,
              За скапоценни каммани..смарагд .виж гамата само избери цвят в гоогле...
              И скапоценен камък...
              Слави ,прочети и трий адаш.

              • Georgi Yanev BG
               Georgi Yanev BG  2 weeks back

               Началото е много creepy uuuuu

               • MitaKoz Atanasov
                MitaKoz Atanasov  2 weeks back

                Брат, гледай Constantine с Кеану Рийвс, не съм погледнал коментарите да видя дали някой го е предложил ама все пак...

                • Viktor Shovov
                 Viktor Shovov  2 weeks back

                 Ако имам магия ще покорява светя

                 • Калин Николов

                  НЕправилно е това което пишете и казвате:
                  "Църквата"... "църквата" ..!
                  Тук се касае за КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА! Ако искате да бъдете по-християни, ако потърсите начин да се съобразявате с нашите, българските църковни КАНОНИ, ако изобщо желаете това,
                  то тук
                  би трябвало да се говори с изричното подчертаване САМО на "Католическа" църква!
                  В нашата страна, ЗА ВСЕКИ ОТ НАС, който СЕ СЧИТА ЗА ХРИСТИЯНИН ПО ПРАВОСЛАВНИТЕ КАНОНИ, когато кажеш "Църквата", би трябвало да имаш предвид ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА!!!

                  Щото Папата НЕ Е НАЙ-, не е Най-върховният ЗА ВСИЧКИ!... Не е правилно ние, ако сме православни, да забравяме, че Ватикана НЕ ОЛИЦЕТВОРЯВА ВЪРХОВЕНСТВОТО НАД ВСИЧКИ църковни ХРИСТИЯНСКИ институции в целия свят! Всичко това е отдавна установено , заради СХИЗМАТА, а и всеки знае , че Папата не е световният ХРИСТИЯНСКИ, а само Католическият ХРИСТИЯНСКИ църковен глава...!

                  • Калин Николов

                   №7
                   Да застъпи една позиция, която е отдавна изказвана в обществото - това по отношение на сегашния Папа (Франциск) НЕ ОЗНАЧАВА, Слави, че
                   "В МИСЛЕНЕТО НА ЦЪРКВАТА" "изведнъж се е случил обрат"!... Това звучи пресилено и СМЕШНО.. нелепо!
                   Просто най-накрая имаме един съвременник, глава на Католическата църква, говорещ и готов да контактува с хората по света на ПО-МОДЕРЕН, СЪС СВАЛЕНИ ДОНЯКЪДЕ "СТЕНИ" ОТ ДОГМИ, КАНОНИ начин!...

                   Но, според мен, имайте предвид, че този явно именно зашото е по-дипломатичен - умее да бъде ГЪВКАВ!.. т.Е. Франциск явно ще отговаря по начин , искан от обществото , НО НИКОГА НЯМА ДА забрави да се съобрази с каноните на Католическата църква - и винаги поднасяните ни отговори ЩЕ СА Лишени от цялата истина по подобни теми (като съществуването на Извънземен живот) и ще са НАЙ-МНОГО наполовина от онова, което всички искате да чуете и да ви бъде отговорено!

                   • Riverdale 2359
                    Riverdale 2359  2 weeks back

                    Има друга теория за ЖЕНАТА ПАПА.

                    • Veni Malenkov
                     Veni Malenkov  2 weeks back

                     Никои и никъде несе крие предсказанието на света глупости говорите за всичко бог е оставил предсказание и товаве библята никъде няма скрито нищо бог говори ясно в своите писаня но няма кои даги разбере защото библята не въпрос на наука а на вяра така че ако повярва човек истински ще разбере всичко за което се интересува а чрез наука да иследваш библята няма да стане Бог съшо говори за католицизма в своите писаниа далие правилно пред икони дасе молиш вижте какво казват апостолите по въпроса ,Бог дае с нас.

                     • Теодора Каменова

                      Дяволът в теб

                      • Gringo Star
                       Gringo Star  2 weeks back

                       Събрано оттук, оттам... Тези "тайни" ги има навсякъде из мрежата за масова дезинформация! Очаквах наистина тайни, а не преразказваници на съмнителни факти!! Истинските тайни нямаше да са тайни, ако се знаеха! 🤔

                       • Martindja Play
                        Martindja Play  2 weeks back

                        💩Слеви ти си селанина с полови милон съба как варви изкачването на връх лаино

                        • Eagle Eye
                         Eagle Eye  3 weeks back

                         харесвам ти работата ама тва жестикулиране е мн странно докато изобразяваш нещо../...

                         • George
                          George  3 weeks back

                          Но е сериал

                          • George
                           George  3 weeks back

                           Виж Supernatural той е с екзорсизъм

                           • Rudi Orudis
                            Rudi Orudis  3 weeks back

                            Супер си Слави !!! Бравоо!!

                            • станчо станчев

                             Само едно, не разбирам и се възмущавам...! Добре бе, не ви харесва клипа, човека се е постарал, потрудил се е, ами подминете клипа без да давате оценка....!

                             • Danaq Gospodinova
                              Danaq Gospodinova  3 weeks back

                              Аз ако имах хроновизиор щях да видя как Исус въскресява Лазар и много други свързани с Исус също бих искала да бъда в Рим в момента в който предават и убиват Цезар, ако бях там щях да го предупредя за предателството което замислиха

                              • Μαρία Πέτρου

                               Леле, ти откри топлата вода!!!

                               • Maik Taisan
                                Maik Taisan  4 weeks back

                                Pişimi imam taina s dikazatelstva za teb

                                • СтаниМустака
                                 СтаниМустака  1 months back

                                 Слави искам следващото видео да е за топ 10 руснаци

                                 • Adriana Georgieva
                                  Adriana Georgieva  1 months back

                                  Мисля че , Седмият син много ще ти хареса ! Чудесен филм е !

                                  • Bingo Player 1992
                                   Bingo Player 1992  1 months back

                                   Ако тази машина ми беше на разположение, щях да видя:
                                   • Битката при Шипка;
                                   • Потъването на Титаник;
                                   • Измирането на динозаврите;
                                   • Потъването на Атлантида;
                                   • Предсказанията на Ванга за бъдещето;

                                   • Milen Georgiev
                                    Milen Georgiev  1 months back

                                    Бих желал да видя световното в САЩ 1994

                                    • Grigorov Gameming
                                     Grigorov Gameming  1 months back

                                     Човече за не направиш клип със дявола или така наречен сатаната

                                     • Crit Soul
                                      Crit Soul  1 months back

                                      щях да гледам WW2

                                      • Vladimir Vssilev
                                       Vladimir Vssilev  1 months back

                                       Ей Слави и ти не знаеш какво ще стане много скоро много скоро щеи ИсусХристо ще дойде

                                       • Semeistvo Dikovi
                                        Semeistvo Dikovi  1 months back

                                        супер creepy музика като за интро

                                        • Spartan Spartanov
                                         Spartan Spartanov  1 months back

                                         Най мръсната тайна на Ватикана и поповете са педофилските изяви на свещенниците и религиозните маняци на високи нива . Мислех, че ще бъде споменато това но уви.. Прекалено гнусно е да му се обръща внимание. Поздравления за готиния канал!!!

                                         • Nikol Borovishka
                                          Nikol Borovishka  2 months back

                                          Бях в Рим и видях Ватикана. Мисля, че можеше да се влезе вътре, но всеки ден имаше дълки опашки дълги колкото една река...е по-малки.Но във всяка сряда мисля, че и петък от 10 часа папата бе там и ставаше нещо кошмарно.

                                          • Iv Motev
                                           Iv Motev  2 months back

                                           Opus Dei si e pogrižil za izčezvane na dokazatelstvata

                                           • Iv Motev
                                            Iv Motev  2 months back

                                            The Last prophecy maybe islamic Europe with capital Vatican

                                            • Iv Motev
                                             Iv Motev  2 months back

                                             №4 sušto ima 85 % istina

                                             • Iv Motev
                                              Iv Motev  2 months back

                                              №8 е samata istina

                                              • Boiko Borisov
                                               Boiko Borisov  2 months back

                                               samo hotata sa trikadjii